FK Partizan 2017/18 vladimir stojković
Marko Đoković
Vladimir Stojković

AP

Vladimir Stojković, Foto: AP

Fudbaleri Partizana su raspoloženi posle povratka iz Danske i pobede protiv Nordsjelanda u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Međutim, golman Vladimir Stojković istakao da će crno-beli morati mnogo da se potrude kako bi iz dvomeča sa Dancima izašli kao pobednici.

- Moraće još jedna mečka da se rodi, u Beogradu. To govorim zato da bih upozorio kako ne bi trebalo preskakati stepenike. Mada mnogima deluje drugačije, uveravam vas da je naspram nas ozbiljna ekipa, igraće napadački u Humskoj. No, biće paklena atmosfera, navijači će stati uz nas. Eto kako se sve okreće.

Srpski reprezentativni golman je istakao da je dolazak novog trenera zorana Mirkovića značio celoj ekipi.

– Novog šefa svi znate kao igrača i kao čoveka, a to kako je igrao za Partizan i reprezentaciju sad prenosi na nas kao trener. Sve je mnogo oštrije nego ranije. Prihvatili smo sve što je tražio, bili agresivni i kompaktni na svakom delu terena, zato sam prezadovoljan. Kad krećeš ispočetka, otvaraš nove kredite, sledi privikavanje na zahteve i međusobno upoznavanje u sportskom smislu. Bitno je da je debi protekao u najboljem mogućem redu, pobedom - dodao je Vladimir Stojković.

Da podsetimo, revanš meč Partizan Nordsjeland igra se sledećeg četvrtka od 20.30 na stadionu u Humskoj.