Vladimir Stojković
Alo!/V. Marković
Vladimir Stojković

Alo!/V. Marković

Vladimir Stojković, Foto: Alo!/V. Marković

Stojković je istakao da se manje-više navikao na to da se protiv Partizana stalno sviraju penali, ali je imao šta da kaže za Radnički koji je jesenji deo lige završio na drugom mestu sa šest bodova više od crno-belih.

"Mi ćemo se boriti dokle kod nam bude dozvoljeno da se egal borimo. Ne želim ničije uspehe da umanjim ali postoji statistika gde je Real sa Nišave bolji od Reala iz Madrida. Što bi rekao šef Bata (trener Zoran Mirković, prim. aut) – nemam šta više da kažem. Šta reći? To je stvarno fenomen. Za njih je španska liga, da igraju sa Realom i Barsom. Zaslužili su to. Preživeli smo Obilić, preživećemo i Radnički", rekao je Stojković u intervjuu za "Mondo".

Partizan jesenas nije poražen ni od Radničkog ni od Zvezde, ali je ipak trenutno daleko od oba tima.

"Šta da kažem o ligi u kojoj Partizan ima dosuđen jedan penal u svoju korist za šest meseci, a igra napadački i uglavnom protiv ekipa koje se brane? A protiv nas je dosuđeno četiri-pet... Mnogo nepostojećih penala je dosuđeno i prošle godine. Želim im da protiv Partizana sviraju još sto penala, a ja im obećavam da neće dati nijedan od tih sto. Odbraniću ih", poručio je Stojković.