Danko Lazović
Marko Metlaš
Danko Lazović

Marko Metlaš

Danko Lazović, Foto: Marko Metlaš

"Dobro sam upoznao Nemanju igrajući godinama zajedno u reprezentaciji s njim. Znam koliko je karakteran, dobar, pošten… Ako bismo mi došli u situaciju da se odlučujemo između njega i ostalih, onda bi to bio znak da mi kao društvo nismo na dobrom putu".

Bilo je i onih koji su komentarisali da bivši fudbaleri poput Nemanje Vidića i Danka Lazovića treba da se uključe i promene stanje stvari u srpskom fudbalu.

"Ja znam svoj put, siguran sam u svoju čestitost i poštenje. Ne očekujem usluge od ovih koji su sada u fudbalu, a od fudbala očekujem mnogo u životu. I tu mi, da se razumemo, nije previše važno da li će se naša reprezentacija kvalifikovati na EP ili neće", kazao je Lazović i poslao jasnu poruku:

Nemanja Vidić

Youtube/B92

Nemanja Vidić, Foto: Youtube/B92

"Mnogo mi je važnije kakav ćemo fudbal ostaviti našoj deci".

Na šta je tačno mislio?

"Da li će i oni morati da se muče ko i mi, kakve im uslove ostavljamo i što je najvažnije, kakve im vrednosti ostavljamo i ko će ih učiti šta je dobro. To mora biti naša poenta, naša misija u fudbalu. Moje je pravo da izaberem Vidića, ne libim se da to kažem i ne plašim se ničega. Svi koji imaju hrabrosti ovo će vam reći. Igrao sam za sve reprezentativne selekcije, debitovao u A selekciji još dok se ona zvala Jugoslavija. Voleo sam moju reprezentaciju i dalje je volim, ponosan sam i na prvi gol za selekciju Srbije. Mislim da mi sve to daje za pravo da kažem ono što mislim", zaključio je Lazović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Voja

25.11.2020 17:16

Vidiću Danko legende