Stefano Pioli, AC Milan
EPA/Matteo Bazzi
Stefano Pioli, AC Milan

EPA/Matteo Bazzi

Stefano Pioli, AC Milan, Foto: EPA/Matteo Bazzi

Fudbaleri Milana odigrali su samo 2:2 protiv Lećea u osmom kolu Serije A. Ovo je bio debi novog trenera "rosonera" Stefana Piolija, ali on ne može biti zadovoljan rezultatom. Igrom donekle.

PROČITAJTE JOŠ:

Milan je odigrao najbolje poluvreme sezone i u prvih 45 minuta stvorio "more prilika" koje je većinski mašio Rafael Leao, a jedini strelac je bio Hakan Čalhanoglu. Sve je izgledalo kao da se Pioli snašao već na startu i na pravi način digao posrnulog giganta.

Drugo poluvreme - stari Milan. Sada već prepoznatljivo bledo i bezidejno su sedmostruki prvaci Evrope ušli u drugu polovinu meča, a gosti su to uspeli da kazne sa bele tačke u 62. minutu kada je precizan bio Kuma Babakar. Pre toga je nespretni Andrea Konti igrao rukom u šesnaestercu.

Hakan Čalhanoglu, AC Milan

EPA/Matteo Bazzi

Hakan Čalhanoglu, AC Milan, Foto: EPA/Matteo Bazzi

Milan je posle primljenog pogotka zaigrao malo odlučnije, a odlični Čalhanoglu je napravio minijaturu u 81. minutu, "štiklom" prevario dva odbrambena igrača i uposlio Kšištofa Pjonteka koji je pogodio iz igre, i to prvi put u sezoni.

Izgledalo je da čak ni Milan ne može da ispusti novostečenu prednost, međutim drugačije je mislio bek Lećea Kalderoni koji je u stilu Jona Arnea Risea raspalio po lopti u nadoknadi vremena i u momentu šokirao i utišao ceo Milano i celu Lombardiju.

Kšištof Pjontek, AC Milan

EPA/Matteo Bazzi

Kšištof Pjontek, AC Milan, Foto: EPA/Matteo Bazzi

Milan nakon ovog remija ima samo 10 bodova i nalazi se na 12. mestu. U sledećem kolu igraju protiv takođe nestabilne Rome.

Novak Đoković se pojavio u dresu Zvezde i sve šokirao! Na ovom mestu ga niko ranije nije nosio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.10.2019. 19:18 Došao na utakmicu dva kluba iz francuske lige u dresu svog voljenog. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Andy Wong Prvi reket sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Monte Karlu, gde se sprema da privede sezonu kraju. Đokovića očekuju Masters u Parizu i završni Masters u Londonu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja