Luis Pedro Kavanda
EPA
Luis Pedro Kavanda

EPA

Luis Pedro Kavanda, Foto: EPA

Nekadašnji fudbaler Lacija i Standarda iz Liježa, Luis Pedro Kavanda (30) stigao je pre nekoliko dana u Kosovsku Mitrovicu, odakle se zaputio ka Trepči gde je trebalo da potpiše ugovor sa istoimenim klubom. Međutim...

Belgijanac je dogovorio sve uslove sa tamošnjim prvoligašem iz takozvane države Kosovo, ali nije očekivao da će zateći baš loše stanje u ekipi, te je nakon pogleda u svlačionicu odlučio da brže bolje napusti novi klub i odmah pocepa ugovor koji je potpisao.

- Kavanda je došao kod nas, platili smo mu kartu, hotel, pokazali mu Prištinu, vodili po luksuznim restoranima. Rekao sam saradnicima da se plašim da će pobeći od nas... - rekao je predsednik kluba za "Indeksonline" i dodao da su mu prvo pokazali stadion spolja.

Luis Pedro Kavanda

EPA

Luis Pedro Kavanda, Foto: EPA

- U trenutku kada je ušao u svlačionicu - više nije hteo ni sekund da ostane. Zamislite ga da je otišao u Gnjilane? Kad je video svlačionice nije ostao još 10 sekundi.

- Što se tiče finansijskih uslova, sve smo dogovorili i bio je zadovoljan. Pokušavali smo da ga ubedimo, rekli smo mu da je ovde bio rat... - govorio je Abedin Zeka i nije uspeo da ubedi Kavandu.

Prema poslednjim informacijama, Kavanda će potpisati za neimenovani kineski klub koji mu je ponudio više novca nego što bi dobio u Trepči.

PROČITAJTE JOŠ: