Nemanja Stevanović
Foto: FK Partizan
Nemanja Stevanović

Foto: FK Partizan

Nemanja Stevanović, Foto: Foto: FK Partizan

Povreda ramena Nemanje Stevanovića, koju je "zaradio" na poslepodnevnom treningu u subotu, nije teška kako se u prvi mah učinilo, ali ipak u taboru crno-belih odlučili su da ne reskiraju, te da vrate čuvara mreže u Beograd kako bi obavio dodatna ispitivanja

Stevanović trenutno ima otok na ramenu, koje je ispalo iz "ležišta" prilikom jedne intervencije i dok on ne splasne ne može da obavi snimanje, koji će pokazati da li ima oštećenja ligamenata.

Medicinski tim crno-belih je uspeo da vrati rame na mesto, ali je Stevanović usled navedenih razloga okončao svoj boravak u Beleku sa ekipom.

U kratkoj izjavi za Telegraf.rs, Stevanović kaže da mu se slična neprijatnost i ranije događala, ali mahom u dresu Čukaričkog, posle čega je ojačavao rame i suzbio problem na duže vreme.

- Neverovatno je koliko nemam sreće. Rame mi je ispalo još dok sam bio u vazduhu, kada sam ispružio ruku, nisam praktično ni dotakao zemlju. Vratili su ga na mesto, ali imam još uvek otok, koji mora da splasne da bih mogao na snimanje, kako bi se utvrdilo da li su ligamenti u redu. Nadam se da će sve proći kako treba i da ću uskoro ponovo na teren - kaže Nemanja Stevanović.

Golman napominje da nije doživeo sličnu povredu prvi put.

- Kada sam branio u Čukaričkom, u jednoj sezoni mi je rame ispadalo pet puta i to je bilo zaista neprijatno. Posle sam radio dosta na ojačavanju i prestalo je, ali eto desilo se sada opet kada sam najmanje očekivao - razočarano kaže Stevanović.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: