Aleksandar Stanojević
Marko Metlaš
Aleksandar Stanojević

Marko Metlaš

Aleksandar Stanojević, Foto: Marko Metlaš

Trka za titulu je izgubljena posle poraza od Crvene zvezde, ali Partizan mora dalje. U Humsku sutra dolazi niški Radnički, koji je smenio trenera Vladimira Gaćinovića posle serije očajnih rezultata. Aleksandar Stanković je novi trener Radničkog, ali šef struke Partizana više razmišlja o svom klubu nego o rivalu. 

- Znamo da su se igrači ispraznili psihički, ali mi moramo da budemo fokusirani, da budemo pravi na našem stadionu, da pokažemo karakter i da vidimo gde smo i šta smo, i kako funkcionišemo posle jedne ovakve utakmice - rekao je Stanojević i najavio i nekoliko promena u timu za meč sa Radničkim u Humskoj.

- Biće sigurno 4-5 izmena, ne nešto više, to je skoro pola tima. Imam obavezu da izvedem najbolji tim, biće malih korekcija.

Na pitanje da li je iznenađen lošim rezultatima narednog rivala ove sezone, odgovara:

- Ne bih komentarisao Nišlije u tom kontekstu, to oni najbolje znaju. Novi trener je stigao, kratko je tu i teško će mnogo toga menjati, ali doneće nama neke nedoumice. Pratili smo njegov rad ranije, bio je uspešan u Milanovcu, ne znamo samo sad kako će biti i to je jedina, da kažem, bojazan koju imamo što se toga tiče.