Aleksandar Stanojević
Foto: FK Partizan
Aleksandar Stanojević

Foto: FK Partizan

Aleksandar Stanojević, Foto: Foto: FK Partizan

Stanojević je prethodni put uspeo da minus od četiri boda pretvori u osvajanje titule, sadašnji zaostatak od šest bodova i pozicija crno-belih i za novog-starog trenera deluju teže nego 2010.

- Nikad nije lako raditi u Partizanu. Ne volim da poredim vremena, ali situacija je sada teža i zahtevnija iz razloga što je Zvezda u nekom periodu dominantnija – kaže glavnokomandujući na klupi crno-belih.

Stanojevićev drugi početak u Humskoj biće specifičniji od prethodnog. Zbog pandemije koronavirusa tribine su zatvorene od po-četka sezone i šef struke biće lišen aplauza i skandiranja s kojima bi sigurno bio obeležen njegov povratak.

- Promocija je bila emotivna, kao i kad sam prolazio preko terena do svlačionica. Posle tog dana nisam razmišljao kako ću da se osećam na dan ponovnog debija. Totalno sam fokusiran na utakmicu sa Radom. Žao mi je što neće biti naših navijača, ponovo su ujedinjeni. Osećamo te vibracije i u njihovom odsustvu, biće poruka, znamo da nismo sami u ovoj borbi, potrebna nam je pozitivna energija.

Fudbaleri Rada

fkrad.rs

Fudbaleri Rada, Foto: fkrad.rs

- Drago mi je zbog Njeguša, ali ne volim iznenađenja, teže mi je da vodim tim protiv debitanata. Lakše mi je kad znam kako trener radi, na koji način je njegov tim igrao u prethodnim utakmicama.

Trener Rada Zoran Njeguš, nije mogao da odabere težeg rivala na povratničkoj utakmici u Super ligi od Partizana.

Ne samo da je večerašnji rival, nekadašnji Njegušev veliki protivnik iz igračkih dana. Partizan trenutno kaska za „njegovom” Zvezdom čak šest koraka i biće pod daleko većim imperativom pobede od Građevinara.

– Idemo na duel sa Partizanom posle upisanih prvih bodova u ligi u prethodnom kolu sa Napretkom. Crno-beli nisu baš u sjajnom momentu, ali uvek imaju kvalitetne igrače. Dolazimo na stadion Partizana rasterćeni i bez bele zastave. Uz devizu „ko bude bio bolji, nek` pobedi” – rekao je vezista Rada, Aleksandar Busnić.

Šta podrazumevate pod tim „Partizan nije u sjajnom momentu”?

– Mislim na ostavku trenera Miloševića. Dolazak naslednika Stanojevića sigurno će ostaviti pozitivan utisak na tim. A, opet može da bude naša šansa da pokušamo da ih iznenadimo i dođemo do bodova.

PROČITAJTE JOŠ: