Aleksandar Stanojević
Alo/Marko Metlaš
Aleksandar Stanojević

Alo/Marko Metlaš

Aleksandar Stanojević, Foto: Alo/Marko Metlaš

Šef struke Partizana Aleksandar Stanojević održao je online-konferenciju za medije pred derbi 16. kola Linglong Superlige Srbije protiv TSC. Stanojević je prvo govorio o kadrovskim problemima ekipe.

- Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, Bajbek i dalje nije spreman, Marković je na granici. Ostali se oporavljaju od korone, ali generalno smo zadovoljni. Ima nas u dobrom broju. Što se tiče utakmice, TSC je nepredvidljiva ekipa, prošle godine vrlo stabilni. Mislim da su dali najviše golova posle Zvezde, mogu da daju pet i sedam golova. Morate da imate dozu opreza.

Partizan je stalno pod pritiskom.

- Već odavno smo u seriji teških utakmica, jer nam prvoplasirani beži dosta bodova. Svaka utakmica nam je u tom smislu teška. Radimo svakog dana na realizaciji, ali smo imali problem jer nemamo klasičnog napadača, pošto je Bajbek povređen. On je trenirao, ali pojedine delove treninga nije mogao da odradi. Oseća bol u zadnjoj loži i još uvek nije spreman.

Hoće li Stojković braniti u Senti?

- Vratio se ritmu, tako da videćemo. Još nismo odlučili, ali ide ka tome.

Šta nedostaje da Nikola Štulić dobija više šansu u prvom timu?

- Fali mu stabilniji Partizan. Da mi pobeđujemo sa 3:0, da smo stabilni kao tim. Ne plašim se da dovodimo mlađe igrače, imao sam i Markovića sa 16 godina, Džigija Ninkovića. Idemo ka tome, ali ne bih voleo da mladog igrača izlažem tim stvarima. Nismo još stabilni da bi mlad igrač izneo takvu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ: