Aleksandar Stanojević
Foto: FK Partizan
Aleksandar Stanojević

Foto: FK Partizan

Aleksandar Stanojević, Foto: Foto: FK Partizan

PARTIZAN: Popović, Miljković, Vitas, Banjak, Urošević, Zdjelar, Šćekić, F. Stevanović, Suma, Asano, Sadik.

OFK BAČKA: Milojević, Veselinović, Klisura, Zdravković, Jovanović, Eskić, Škorić, Pantić, S. Stojanović, Đorđević, Ratković.

Stadion Partizana. Sudija: Nenad Minaković. Pomoćnici: Svetozar Živin i Milan Šutulović.

Bez pružanja šanse drugim fudbalerima u odnosu na startnih 11 protiv Šarlroe, dodaje:

– Ne bih kalkulisao, nisam čak ni stigao da upoznam sve igrače, nismo imali dovoljno treninga... Igraće najbolji, najzdraviji, najspremniji. Nemamo luksuz da na minus šest eksperimentišemo! Biće drugi period kad ćemo da damo šansu ostalima.

Eliminacija od Belgijanaca pred Stanojevića, u rubrici „priprema”, akcenat stavlja na psihološku.

– Teško je posle onakvih utakmica vraćati se u normalno stanje. Ne vidim, međutim, razlog da ne bude dobro - očekujem da svi budu maksimalno spremni.

Partizan je još pre puta u Valoniju imao „gužvu” u lekarskoj ordinaciji... Duel sa Šarlroom nisu do kraja izdržali Filip Stevanović, Uroš Vitas, zbog temperature u kombinaciji nije bio Aleksandar Lutovac...

– Urošević se nije najbolje osećao, Sadik nije bio sto odsto spreman, zamolio je uoči utakmice da ne trenira punom snagom kako bi mogao da igra. Videćemo za Stevanovića, vuče povredu duže vreme, još pre okršaja s Vojvodinom. Vraćaju se Lutovac i Vitas, ostaje još taj poslednji trening... Važan nam je svaki meč.

FK Partizan

Alo/Marko Metlaš

FK Partizan, Foto: Alo/Marko Metlaš

U poziciji u kojoj se nalaze Bačkopalančani, a u kritičnoj su zoni, gostuju Partizanu. Beograđani jesu favoriti, ali i pored toga četa Dejana Rađenovića ne izlazi na megdan velikom rivalu, sa belom zastavom.

– Velikom protivniku, pokušaćemo da se suprotstavimo na najbolji mogući način. Crno-beli imaju mnogo dobrih individualaca. Tražiću od mojih igrača, kao i obično, da daju sve od sebe. Nikako ne bi trebalo smetnuti sa uma činjenicu da naš protivnik ima mnogo dobrih pojedinaca. Ne znamo ni koji će tim moj kolega Stanojević da izvede posle utakmice kvalifikacija koju su izgubili u produžecima. Mi nemamo šta da izgubimo, a oni su favoriti. Tražiću od igrača disciplinu, rezultat će verujem biti onakav kakav zasluže na terenu – istakao je Dejan Rađenović, šef stručnog štaba Bačke.

PROČITAJTE JOŠ: