Aleksandar Stanojević (Partizan)
Alo/Marko Metlaš
Aleksandar Stanojević (Partizan)
Aleksandar Stanojević (Partizan), Foto: Alo/Marko Metlaš

- Prema svakoj ekipi imamo poštovanje, prema Vojvodini posebno jer su nas pobeđivali u kontinuitetu. Mi to moramo da poštujemo i tako se spremamo za utakmicu - rekao je Stanojević.

Nastavio je u istom ritmu.

- Treći su na tabeli, pobeđivali su nas u poslednje vreme... Vojvodina je pravi rival da vidimo kako izgledamo i kakva nam je trenutna snaga.

Trener Partizana poštuje rivala.

- Snažni su, fizički dominantni, mislim da je to njihov najveći kvalitet.

Stanojević se osvrnuo i na Nenada Laltovića.

- U super, normalnim smo odnosima. Poznajemo se dugo. Kod njega najviše cenim što je posle Zvezde nastavio da radi u srpskom fudbalu, to je mnogo teško. Ne znam ko bi nas trenera koji smo vodili Partizan ili Zvezdu to mogao... On je to radio i u svakom klubu je pravio određene rezultate što je za veliki respekt. To je po meni njegov najveći kvalitet. Svaka mu čast na tome. 

Na pitanje da li će možda kao motivaciju igračima pustiti snimke sa proslave trofeja u Kupu Srbije iz Novog Sada prošle godine, Stanojević je odgovorio:

- Mi smo Partizan i nama je jedina motivacija obaveza prema dresu, prema našim navijačima i nijedna druga situacija ne može da poveća motivaciju". "Sama obaveza i veličina kluba je naša jedina motivacija. O drugim stvarima ne razmišljamo - dodao je on.