Aleksandar Stanojević
Marko Metlaš
Aleksandar Stanojević

Marko Metlaš

Aleksandar Stanojević, Foto: Marko Metlaš

On neće imati na raspolaganju odmah sve igrače zbog obaveza u nacionalnim timovima.

Hvala Bogu da imamo dosta reprezentativnih igrača. Sa druge strane, ja sam ovde relativno nov i značilo bi mi da su ovde. Ali, ovo je prilika da podignemo novim igračima fizički nivo forme, da se uklope.

Miloš Jojić

Twitter.com/FK Partizan

Miloš Jojić, Foto: Twitter.com/FK Partizan

O Jojiću

- Jojić je igrač koji znate šta je uradio ovde, oseća Partizan. Igrao je u Dortmundu, Kelnu, ozbiljnim ligama. Donosi nam ozbiljnost, karakter i što je najvažnije kvalitet. Sa njim možemo da igramo na više načina, jer može da igra na četiri pozicije.

O Obradoviću

- Obradović je reprezentativni kalibar, igrao je Svetsko prvenstvo. Donosi nam bolji ulazak u igru, kvalitetniju fazu napada. Ima osećaj pripadnosti klubu. Nije dugo bio u ritmu, ali nadam se da će brzo ući u ritam. Donosi i mogućnost da igramo sa trojicom pozadi, kao levi štoper. Tako bismo imali širok dijapazon i izbor.

O Marakoviću

Sveta je mlad otišao odavde. Dete Partizana, oseća klub, zna kakav je to teret. Njegova povoljnost jet bonus, insistirao sam na tim igračima. Pojačava nam konkurenciju i donosi drugačije mogućnosti sa bonus igračima.

Žan-Kristof Bajbek

FK Partizan

Žan-Kristof Bajbek, Foto: FK Partizan

O Bajbeku

- Bajbek mi se najviše dopao od četiri ili pet igrača koje smo gledali. Igrač koji ima odličnu tehniku, nastavak igre, dobru brzinu i završnicu. Nadam se da će nam doneti to. Nije još u ritmu, to bi mogao da bude problem. Zbog korone je završio sa klubom pre sedam meseci, ali trebaće malo strpljenja da dobijemo sve što želimo od njega.

Pročitajte još:

Komentari (1)

5

09.10.2020 14:02

SAD JE maleni uhnk DUPLO GORI