Dejan Stanković
FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

FK Crvena zvezda

Dejan Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

Prošlo je dovoljno vremena i mogu reći da su utisci fenomenalni, zahvaljujem se svima u klubu što su nam izašli u susret i obezbedili sedam - osam dana ovakve atmosfere, ovakvog vremena i mirnoće gde možemo svaki dan dva puta dnevno da radimo i da se spremamo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle prva tri dana priprema na Kipru.

- U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove - istakao je Stanković za klupski sajt.

Izabranici Dejana Stankovića ne kriju da je rad na Kipru izuzetno naporan, a šef stručnog štaba imao je samo reči hvale za svoje igrače.

- Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo - poručio je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: