Dejan Stanković
Alo/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković je posle pobede njegove ekipe nad Vojvodinom (2:0) prvo u kamere TV Arenasport kritikovao igrače uprkos osvajanju tri boda, ali je kasnije na konferenciji za medije malo "spustio loptu".

- Izašla je Vojvodina da se nadigrava, nije imala strah "Marakane" i naših igrača. Mogli smo da postignemo još neki gol, moralo je više strpljenja, ali sve je to proces i još tražimo igru - rekao je Stanković.

Novi trener Zvezde je odmah posle meča za televiziju Arenasport poručio da "bez straha i "one stvari" ne može da se igra fudbal".

- Ta izjava je bila malo emotivnija i žustrija, ali iskren sam i volim da kažem sve. Takav sam, volim da pobedim i igram dobro. Ne volim improvizacije.

Stanković se prisetio velike prilike Vojvodine u finišu prvog dela kada je Ognjen Đuričin imao zicer posle greške Zvezdine odbrane.

- Iskusna nam je odbrana. Ako radiš celu nedelju i spremaš neke stvari... Trenutak nepažnje je mogao da nas košta. Vojvodina ozbiljno igra "jedan na jedan" i presing. Moramo da dobijemo na sigurnosti, može i mora bolje. Idemo polako, verujem u moje igrače i verujem da će biti bolji - zaključio je Stanković.