Stanković i Batak
Alo/Milica Avramović
Stanković i Batak

Alo/Milica Avramović

Stanković i Batak, Foto: Alo/Milica Avramović

Crvena zvezda je ostvarila drugi trijumf u domaćem prvenstvu ubedljivom partijom protiv Radničkog iz Niša, rezultat je bio 3:0. U strelce se opet nije upisao portugalski fudbaler, ali Stanković ima i dalje poverenje u njega.

"Zadatak napadača je da daje golove, slaba je realizacija, ali ne odustajemo. Njegov zadatak je da daje golove i daćemo sve da ga dovedemo u tu poziciju", rekao je Stanković novinarima posle utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

Stanković je bio zadovoljan igrom svog tima u globalu.

"Odlična utakmica sa naše strane. Imali smo u drugom poluvremenu 15 min pada koncentracije. Rastemo, gledaćemo da eliminišemo 'blek aut'. Prvo poluvreme je bilo dosta dobro, prezadovoljan sam".

Radoslav Batak, trener Radničkog, takođe je izneo utiske.

"Dekija nisam video 30 godina, želim mu puno uspeha. Hteli smo da se nadigravamo, ali imali smo probleme oko sastava. Povredila su nam se dva desna beka, levom je istekao ugovor i otišao je u BiH, Markovića je zaboleo list... izdržali smo 42 minuta, primili gol iz kontre, a onda brzo i drugi. To je bilo previše, Zvezda je rutinski privela kraju", zaključio je Batak.

PROČITAJTE JOŠ: