Milan Pavkov
EPA/Srdjan Suki
Milan Pavkov

EPA/Srdjan Suki

Milan Pavkov, Foto: EPA/Srdjan Suki

Cela Srbija je brujala juče o sukobu između trenera Crvene zvezde i napadača Milana Pavkova. Dan kasnije, sve je demantovano, i to na originalan način.

Trener Stanković je davao za klupsku televiziju pred trening...

- Svi na stadion, svi na stadion! Crvena zvezda je zasluženo osvojila ovu titulu i svi treba da dođemo da je proslavimo - rekao je Deki, a onda mu je tokom intervjua uleteo Pavkov u kadar.

- Paki je upao ovde, Paki, ispričaj kako smo se pobili - našalio se vidno raspoloženi Stanković.

- Uf, bilo je ozbiljno... - počeo je Pavkov, a zatim se uozbiljio: - Šalu na stranu, odnos u klubu između svih igrača i trenera je besprekoran, voleo bih da se to stavi po strani u ovim trenucima i da navijači dođu da proslavimo titulu zajedno - rekao je Pavkov, posle čega je usledio pozdrav sa Stankovićem.

Zatim je i trener Zvezde izneo niz komplimenata na račun napadača i istakao da je kristalno jasan i dobar odnos svih u klubu.

- Paki je neko ko je ispisao istoriju Zvezde i ko će ostati upamćen kao jedan od najboljih napadača u klubu. Nije bilo nikakvih problema, upao je u intervju, odnos sa svima je kristalno jasan i kristalno dobar, radimo, svi čekamo subotu, da proslavimo titulu, da što više ljudi dođe, jer Crvena zvezda zaslužuje to. To je titula Crvene zvezde - zaključio je Stanković.

Komentari (1)

Koroman

17.06.2020 13:19

Haha tuca u rupi govori o raspada fkcz.