Dejan Stanković
Alo/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Prvotimci Crvene zvezde danas su odradili jedini trening četvrtog dana priprema na Divčibarama. Ovoga puta, stručni štab je fokus bacio na vežbe snage, balansa i izdržljivosti, kao i na taktiku.

Počelo je uobičajenom aktivacijom kroz vežbe razgibavanja kako bi se fudbaleri što bolje zagrejali za predstojeći trening. Zatim je stručni štab podelio tim na dve grupe. Prva grupa je na terenu hotela “Crni vrh” do sitnih detalja uvežbavala taktičke zamisli trenera Dejana Stankovića i njegovih pomoćnika. Upijali su informacije Zvezdini prvotimci, a kako i ne bi kad za učitelja imaju jednog od najboljih veznih fudbalera srpskog fudbala.

Dok je prva grupa bila na terenu, druga je radila u sportskoj sali na vežbama snage, balansa i izdržljivosti uz pomoć elastičnih traka, fitnes i balans lopti. Naši igrači su, pod budnim okom kondicionog trenera Federika Panonćinija marljivo pristupili na svakoj vežbi.

Grupe su se, posle nepunih 45 minuta, zamenile, tako da je svaki igrač podjednako radio i na snazi u sportskoj sali i na taktičkom delu treninga. Kada su obe grupe odradile sve što se od njih tražilo, okupili su se na centru terena i kroz neophodno istezanje razgovorom završili su današnji trening. Čuvari mreže su i ovog puta radili odovojeno sa trenerom Pjerluiđi Briviom, a zanimljivo je da su se, pred golmanskog kraj treninga, pridružili i Nenad Milijaš i Dejan Stanković koji su im šutirali na gol i tako im zadali prave muke.

PROČITAJTE JOŠ: