Totenhem - Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda - Olimpijakos

Alo Vladimir Markovic

Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic

Britanska stampa pred vecerasnji mec Totenhema i Crvene zvezde nije previse optimistična. Naprotiv. Vrlo su sumnjicavi u ishod duela. Da budemo pošteni. Ne stahuju samo od Zvezde, već ponajviše od unutrasnjih previranja u taboru „pevaca”.

Mitrović učinio nešto što će mnoge ostaviti bez teksta!

AUTOR: Sportski žurnal / Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 22.10.2019. 09:37 Meč između Totenhema i Crvene zvezde igra se večeras od 21 sat. Aleksandar Mitrović, Foto: M. Metlaš Aleksandar Mitrović, prviotimac Fulama i golgeter reprezentacije Srbije učinio je gest o kome će se još dugo pričati.

San je najviše prostora posvetio utakmici. Kažu „postaje čupavo", sa konstatacijom kroz fotografije da su najveći protivnik ekipi Totenhema oni sami. Poketino kaže da je problem u krhkom samouzdanju tima.

Siniša Mihajlović ponovo završio u bolnici! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 22:38 - 21.10.2019. 22:45 Siniša, bez obzira na probleme sa lečenjem, vodi svoju Bolonju, nekada sa terena, nekada putem video prenosa. Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO Siniša Mihajlović, trener Bolonje i legenda srpskog fudbala, ponovo se nalazi u bolnici kako bi primio treći ciklus hemoterapije, prenose italijanski mediji.

Dejli mejl konstatuje takođe da je ekipa krhka, lomljiva i da je Poketino pod baražnom vatrom. To je pokazala i poslednja utakmica u Premijer ligi kada su remizirali sa Votfordom kod kuce.

PROČITATJE JOŠ:

Loris je povređen. Erikson se više brine o seks skandalu svoje zene, a Poketino gde ce zarađivati platu. Dosadio mu Totenhem. Bilo kako bilo ovakva zbrka ide na ruku Zvezdi. Marin i drugovi bi mogli da iskoriste anarhiju koja vlada u prošlogodišnjem finalisti Lige Sampiona. Remi bi kao kuća, a pobeda...uh, pobeda...

BONUS VIDEO:

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"