Nasilje, batine, silovanje, mučenje,
Shutterstock, ilustracija
Milutin Sredojević

twitter/KickOffMagazine

Milutin Sredojević, Foto: twitter/KickOffMagazine

* Izjavu medijima dao je i Sredojevićev menadžer, Ivica Stanković

* Incident se navodno desio u hotelu u Johanesburgu

* Ona je čistačica, a Sredojević je bio gost

Milutin Mića Sredojević je odbacio optužbe da je silovao jendu ženu u Johanesburgu.

Naš 49-godišnji strateg je nedavno podneo ostavku u južnoafričkom klubu Orlandu Piratima, uz objašnjenje da mu se majka razbolela i da želi da bude bliži Srbiji. Ipak, ubrzo je preuzeo egipatski Zamalek, gde će imati mesečnu platu od 100.000 dolara.

ŠOKIRAO ENGLEZE! Ostali su bez teksta kada su videli "tešku ljubav" Mitrovića prema svom sinu! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 22.08.2019. 22:06 U glavnim ulogama Aleksandar Mitrović i njegov naslednik! Aleksandar Mitrović , Foto: twitter.com/FulhamFC * Mitrogol je postigao pogodak * Fulam je na svojoj Tviter stranici podelio ove slike * Nasmejao je navijače svog kluba Veoma zanimljiva situacija se dogodila na zagrevanju fudbalera Fulama, a glavne zvezde su bile Aleksandar Mitrović i njegov naslednik!

Oglasila se i navodna žrtva silovanja, žena iz Južne Amerike koja je podnela tužbu protiv Sredojevića. Njeno ime nije objavljeno, samo to da ona ima 51 godina.

"Pokušavam da zaboravim na to jer mi daje glavobolju. Ne mogu da jedem i ne mogu da spavam od 8. avgusta. Pokušavam da blokiram to u mozgu" – kazala je ona, prenosi Sandej vorld.

Ističe da je pretrpela veliku traumu:

"Kada pričam o tome osećam bes. Ovo je jako stresno. Ne razumem šta se desilo, još uvek pokušavam da shvatim, ali i dalje sam u šoku".

Incident se navodno desio u hotelu u Johanesburgu, gde je ona čistačica, a Sredojević bio gost. Žena je rekla policiji da se naš trener skinuo pred njom i da joj je tražio “da se preda na dva minuta”.

Komentator je vikao u transu! Partizan vodio, a onda je usledio NESPORTSKI POTEZ Moldea! Svi su protiv nas! (FOTO + VIDEO)

Fudbaleri Partizana slavili su rezultatom 2:1 Partizan - Molde, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Partizan - Molde na portalu ALO! Prva utakmica plej-ofa između Partizana i Moldea završena je sa 2:1 u korist crno-belih. Viđena je velika borba u Humskoj, a gosti su poveli u 43.

"On je prošao pored mene u hodniku. Ušla sam u toalet da ga očistim i tada sam shvatila da je on iza mene i da me gleda. Nastavila sam da čistim, kada sam čula da je trener Orlando Pirata zatvorio vrata. Držao je donji deo svoje trenerke i rekao da moram da mu se dam na dva minuta. Nisam razumela, kada sam ga pitala na šta misli, on mi je ponovio isto. Onda je skinuo trenerku… Tada sam počela da vrištim, rekla mu ne i istrčala iz toaleta" – dodala je ona.

Izjavu medijima dao je i Sredojevićev menadžer, Ivica Stanković

"Čitao sam o tome u novinama, ali još nisam video nijedan zvaničan dokument. Nisam njegov advokat, ali sam mu menadžer" – kazao je Stanković.

Pročitajte još:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda