Crvena zvezda i PSŽ
Tanjug/ Dimitrije Goll, Zoran Že
Milan Gajić

Profimedia

Milan Gajić, Foto: Profimedia

Crvena zvezda je uspela da završi transfer Milana Gajića, koji iz Bordoa stiže na Marakanu, nezvanično saznaje Telegraf. On dolazi na najveći srpski stadion bez obeštećenja, ali će Bordo dobiti određeni procenat od naredne prodaje, koji bi trebalo da iznosi oko 20%.

Upravo to je bila i poslednja kočnica za transfer, koji je bio izvestan, ali se čekalo da Bordo da konačni odgovor, što se konačno i desilo, pa su preostale samo još formalnosti i papirologija i u toku dana će Zvezda ozvaničiti transfer 23-godišnjeg desnog beka.

Gajić će na Marakani imati platu od oko 30.000 evra mesečno i pojačaće konkurenciju na poziciji desnog beka, gde Zvezda ima Filipa Stojkovića, kome je često alternativa bio Marko Gobeljić, koji može da igra na više pozicija.

Gajić je nekadašnji zlatni orlić sa Novog Zelanda, tada je sa reprezentacijom Srbije do 20 godina osvojio titulu prvaaka sveta. Bio je na meti Zvezde neko vreme, a želeo ga je i Partizan.

Gajić je jedna od dve transfer bombe kojima bi Zvezda mogla da završi prelazni rok. Druga bi trebalo da bude Mirko Ivanić, za koga je Zvezda takođe poslala ponudu i još čeka odgovor BATE-a.

Takođe, u finišu prelaznog roka je trener Vladan Milojević odlučio da pošalje četiri igrača na pozajmicu.