Murinjo, Crvena zvezda
AP/Jens Meyer
Murinjo, Crvena zvezda

EPA/Filip Singer

Murinjo, Crvena zvezda, Foto: EPA/Filip Singer

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo pohvalnim rečima govorio je vezisti Spursa Đovaniju lo Selsu. Argentinski vezista je prošlog leta stigao u severni London iz Betisa za 48 miliona evra.

Navodno, tadašnji menadžer Spursa Maurisio Poćetino opredelio se za njega pošto prethodno nije uspeo da dovede Bruna Fernandeša, koji je kasnije prešao u Mančester Junajted.

Fernandeš u međuvremenu briljira na Old Trafordu, dok su Lo Selsove igre promenljive u Totenhemu (dva gola na ukupno 30 utakmica).

Ipak, Murinjo je zadovoljan igrama i ponašanjem levonogog fudbalera.

"Ne znam ništa o tome da je Lo Selso došao zato što Bruno nije, ali znam da ga ne bih menjao ni za jednog igrača. Ni za jednog, ne samo za Bruna", jasan je Portugalac.

Igrač iz Rosarija dobija sve veću šansu kod Žozea i odigrao je 11 od poslednjih 15 mečeva.

"Kad sam stigao u klub on nije igrao. Počeo je samo protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona. Ali, onda je uradio ono što ja volim, poručio mi je: "Pokazaću ti!". Nije derište, nije plakao, nisu zvali menadžeri, niti je porodica kukala po društvenim mrežama. Samo on i ja i: "Pokazaću ti!". I pokazao mi je. Sad igra čak i povređen. Fantastičan je", hvali Murinjo.

Totenhem u četvrtak od 19 časova gostuje Šefild Junajtedu u 32. kolu Premijer lige. Biće to nova prilika za 24-godišnjeg vezistu da potvrdi svoj status kod Murinja.

PROČITAJTE JOŠ: