Zenska kadetska reprezentacija Srbije
FSS
Zenska kadetska reprezentacija Srbije

FSS

Zenska kadetska reprezentacija Srbije, Foto: FSS

Fantastično izdanje ženske kadetske selekcije Srbije i velika, ubedljiva pobeda – 4:1 (1:0) protiv Rusije u drugom kolu elit runde kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Izabranice selektora Dragiše Zečevića ponovo su pokazale zavidan kvalitet, uostalom kao i u premijernom meču sa Švajcarskom, ali sada su imale veći stepen koncentracije u važnim trenucima meča i zato visoka pobeda ne predstavlja iznenađenje. Već u uvodnim minutima utakmice naše reprezentativke su pokazale da će one da se pitaju u ovom meču, a Ruskinjama je ostalo samo da posmatraju kako Krstina Tanasković i devojke ređaju akcije posle kojih je realizacija bila samo pitanje koje za Agapkinu predstavlja veliki problem.

Pročitajte još:

A upravo je Krstina Tanasković bila možda i najraspoloženija, videlo se to u petom, a onda i 59. odnosno 78. minutu kada je evro golom iz slobodnog udarca sa preko 30 metara stavila pečat na fantastično izdanje. Na kraju, sve devojke zaslužuju pohvale za ostvareno na terenu, a ostalo je da u poslednjem kolu (16.mart – 14,00) protiv favorita turnira, selekcije Holandije, koja je danas savladala Švajcarsku (6:0), daju maksimum i eventualno prirede veliko iznenađenje.

STRELCI: 1:0 Tanasković 5, 2:0 E.Petrović (iz jedanaesterca) 58,3:0 Tanasković 59, 4:0 Tanasković 78, 4:1 Pamen Čato 85. Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi. Sudija: Galija Ečeva (Bugarska). Žuri kartoni: Denda (Srbija), Belova (Rusija).