Alisa Milenković
printscreen
Alisa Milenković

printscreen

Alisa Milenković, Foto: printscreen

Srpska manekenka Alisa Milenković i albanski fudbaler Berat Đimšiti postali su roditelji.

Kako je saopštila Atalanta, klub albanskog reprezentativca, Srpkinja je na svet donela sina, koji je dobio ime Lion Aron.

- Dobrodošao Lion Aron Đimšiti! Rodio se Alisin i Beratov prvenac. Čestitke mami i tati od cele crno-plave familije - poručili su iz Atalante.

Berat je rođen u Švajcarskoj, gde je i upoznao Alisu, godinama su već zajedno, iako je njihova veza imala i uspone i padove, a njih dvoje su se suočavali i sa osudama svoje okoline, a na sve načine su pokušavali da ih razdvoje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Atalanta B.C. (@atalantabc) on Sep 22, 2020 at 12:44pm PDT

Međutim, njihova ljubav je bila jača od svega, bez obzira na to što su prve mesece pandemije koronavirusa proveli odvojeno jer je Srpkinja otišla iz Bergama koji je bio jedan od epicentara virusa i vratila se u svoju zemlju i to kako bi pomogla svom narodu.

Kako je sam Đimšiti objasnio, Alisa je tada odlučila da se vrati u domovinu, gde ima svoju modnu kuću, i da umesto odeće proizvodi maske!

U svakom slučaju ljubav kada je prava je jača od svega i ne zna ni za naciju, ni veru, niti bilo kakve druge razlike, kao uostalom kao što bi sve stvari i trebalo da budu u životu.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (4)

Maja

24.09.2020 16:19

Ne znam zasto ih toliko napadaju kao da je to prvi mesoviti brak na svetu,ovakvih slucajeva ima koliko hocete,koliko se samo Albanki udalo za Srbe i daju deci srpska imena,mislim toga je uvek bilo i bice,a sto se tice ove devojke,ona je inace Crnogorka i kao mlada devojka je izgubila porodicu i nema roditelja,a majka joj se zvala Jelena...

OBILIĆ

24.09.2020 16:57

A kako je to dotična pomogla svom narodu?

OBILIĆ

24.09.2020 17:02

Nemoj posle nekog vremena da dođe u Srbiju i izađe na nekoj od televizija da traži pomoć od države Srbije da joj se vrate deca i da ispoveda svoju tužnu sudbinu, sama je birala, odrekla se vere i boga!