Niko Kovač
EPA/Armando Babani
Ante Rebić

EPA/Mohamed Messara

Ante Rebić, Foto: EPA/Mohamed Messara

Novi trener Bajerna Niko Kovač izrazio je želju da u minhenski klub dovede reprezentativca Hrvatske Anta Rebića iz frankfurtskog Ajntrahta, sa kojim je sarađivao dok je vodio spomenuti klub.

Ajntraht za usluge brzonogog igrača ide toliko daleko da na ime obeštećenja traži neverovatnih 50.000.000, a klub iz Minhena je spreman da ponudi maksimalnih 20.000.000 za igrača koji je sa Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na nedavno završenom Svetskom prvenstvu.

Rebićev kontroverzni menadžer Falji Ramadani, prenikuo je odmor kako bi se bacio u realizaciju transfera igrača čiji saigrači su reprezentativci Srbije - Mijat Gaćinović i Luka Jović.

Spomenuti dvojac mladih srpskih igrača je imao veliku ulogu u Frankfurtu prošle sezone, Jović se nadavao golova, iako je mlađi od Rebića četiri godine, dok je Gaćinović dao gol Bajernu vredan osvajanja nemačkog Kupa.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno da ustaški rezon Nika Kovača ne odluči da da zeleno svetlo rukovodsatvu Bajerna i dovede dvojicu igrača u slavni minhenski klub čime bi napravili veliki korak u karijeri.

 

Komentari (2)

s.v.t.

19.07.2018 17:44

dokle vise vredjanja Hrvata?! Prestanite vise!

Gavrilo

19.07.2018 20:47

Rebić dao prva dva gola u finalu kupa Nemačke. Gaćinović dao treći u nadoknadi vremena kad na golu Bajerna nije bilo golmana!