Borjan spasava Kanađane
Twitter/OneSoccer
Borjan spasava Kanađane, Foto: Twitter/OneSoccer

Fudbalska reprezentacija SAD izgubila je meč od Kanade prvi put posle 34 godine. Za Amerikance deluje možda nestvarno, ali oni gorko kažu da je ovo najgori tim koji su imali decenijama.

I jedan igrač svetske klase, ili potencijala kakav je Kristijan Pulišić nije bio dovoljan.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanci su izgubili od Kanade 2:0, Milan Borjan je sačuvao mrežu, sprečio Pulišića da postigne pogodak i možda odredi dalji tok meča.

Posle toga je Berhalter, američki selektor, izveo fudbalera Čelsija pod izgovorom da je bolestan, ali reakcija Pulišića bila je jasan bes zbog izmene posle sat vremena.

Odmah nakon toga Dejvis, fudbaler Bajerna je pogodio mrežu gostiju, da bi u nadoknadi Lukas Kavalini, fudbaler meksičke Pueble postavio konačnih 2:0.

"Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na državni status!" Reči koje odzvanjaju Balkanom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 22:15 Sve stalo u dve rečenice. neredi na meču Kosova i Crne Gore, Foto: Youtube/Report TV Ogroman broj incidenata na tribinama stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini obeležio je utakmicu između selekcije tzv. Kosova i reprezentacije Crne Gore.

Kanada u svojoj grupi vodi sa maksimalnim učinkom, tri pobede, dve protiv Kubanaca i ovom sinoćnjom, Amerika ima meč manje i šest bodova manje.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja