Boris Babić
youtube/Xamax Story
Boris Babić

youtube/Xamax Story

Boris Babić, Foto: youtube/Xamax Story

 

Napadača švajcarskog kluba su čelnici šampiona Srbije želeli da dovedu u Beograd, međutim Babić ne vidi sebe u Srbiji:

"Zvali su me iz Crvene zvezde, rekli su mi da ću u Beogradu igrati Ligu šampiona i da mogu da mi pomognu da dođem do reprezentacije Srbije. Odbio sam. Rođen sam u Švajcarskoj, razvio sam se u sportskom centru Fudbalskog saveza Švajcarske, igrao sam za mlađe selekcije i hoću nešto da vratim ovoj zemlji", rekao je Babić.

Komentari (5)

Dejan

23.01.2020 10:05

Takav nam vala i netrebas... Dzaba su ti tvoje pare i standard kad si mali kao covek, sitan, nebitan

dalje od Terze

23.01.2020 10:31

pa nee momak u blato i medju krimose...čuj MOŽEMO DA POMOGNEMO da udješ u reprezentaciju....ma more

Novosađanin

23.01.2020 10:35

Dečko je u pravu. Ceo život ga niko nije nigde pozivao, a sada kao izgrađenu i ličnost i fudbalera traže na osnovu nekog "PATRIOTIZMA". To mogui samo naše jajare. Zovu ga da ga povuku na dno, tu upravo gde je inaš fudbal. Vidi se da dečko misli svojom glavom. Svaka čast.

keja

23.01.2020 13:46

Nije on Hrvat ala Rakitić...

Hercegovac

23.01.2020 22:04

Sto nisi vrati svojim precima i drugim Srbima koji su se borili za opstanak nas.Nije tebi dala Svajcarska vise od Srba koji su se zrtvovali i zivot dali za tebe.Momak pare su prolazne a zivot je jedan.Svaki pravi Srbin bi trebao da bude ponosan na svoj narod.Velika je cast predstavljati svoju zemlju i boriti se kao lavovi da das sebi informaciju da niko ne moze da te pobedi.Nazalost nema takvih u nasoj reprezentaciji.Nije tebi nista dala Svajcarska nego BOG!