Siniša Mihajlović
AP Marco Vasini
Siniša Mihajlović

AP Marco Vasini

Foto: AP Marco Vasini

"Ništa nismo napravili, tek je početak, moramo i dalje žestoko da radimo i da se ne zadovoljavamo sa nekoliko pobeda", istakao je Mihajlović.

Pročitajte još:

Fudbalski strateg ne dozvoljava da ekipu obuzme euforija, i insistira da igrači budu sa obe noge na zemlji.

"Prvo poluvreme u Breši ne sme da se ponovi, to je jasno. Utakmica protiv Rome će nam poslužiti da vidimo gde smo i da li možemo da se stabilizujemo u gornjem domu", dodao je Mihajlović i naglasio: "Moramo da budemo agresivni, ali i mudri".

U incident umešane UEFA i FIFA - Marko Đurić se hitno oglasio

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 19.09.2019. 15:28 - 19.09.2019. 15:35 Utakmica Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde dovedena u pitanje. Foto: FK Crvena zvezda Žrebom održanim u utorak u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da Crvena zvezda u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije gostuje Trepči.

Očigledno da su Mihajlovićevi zdravstveni problemi dodatno zbližili sve u Bolonji pa tim u poslednjem periodu beleži vrlo dobre rezultate i posle tri kola ima dve pobede i remi.

Zanimljivo, Mihajlović je u 20 utakmica na klupi Bolonje osvojio 37 bodova i jedan je od stratega sa najboljim učinkom u klupskoj istoriji.

Bonus video: Pesma Delija odzvanja Alijanc arenom