Kristijano Ronaldo
AP/Francisco Seco
Kristijano Ronaldo

AP/Francisco Seco

Kristijano Ronaldo, Foto: AP/Francisco Seco

Srbija svoj deo posla u poslednjem kolu nije odradila, ali nije ni Luksemburg. Naša reprezentacija igrala je sa Ukrajinom u Beogradu i završila meč rezultatom 2:2, a Portugal je taj koji ide iz naše grupe na Evropsko prvenstvo sa pozicije dva nakon što su Ronaldo i ekipa savladali Luksemburg na strani rezultatom 0:2.

PROČITAJTE JOŠ:

Poveli su Portugalci golom Fernandeša u 39. minutu, a kraj svih nadanja i za domaćine, ali i za srpske navijače, doneo je Kristijano Ronaldo u 86. minutu na asistenciju Picija.

Portugal je ovom pobedom stigao do drugog mesta i direktno će ići na predstojeće Evropsko prvenstvo, dok Srbiju čekaju mečevi sa Norveškom i nadamo se sa pobednikom duela Bugarska - Škotska.

Četvrti poraz Mege u nizu, Primorska bolja u Beogradu (VIDEO)

AUTOR: Tanjug/F.R. DATUM I VREME: 17.11.2019. 15:19 Košarkaši Mega Bemaksa poraženi su danas od Primorske 79:73 (22:24, 19:22, 18:21, 14:12) u hali "Ranko Žeravica" u sedmom kolu ABA lige. Mega Bemaks, Foto: aba-liga/Mega Bemax/Ivica Veseli Bio je ovo četvrti uzastopni poraz izabranika Dejana Milojevića u regionalnoj ligi, a posle sedam kola imaju sko 1-6 i zauzimaju 10.

Podsetimo, našoj reprezentaciji potreban je bio kiks Portugalaca u Luksemburgu, ali do toga nije došlo, a kao "kec na deset" nažalost smo primili gol u poslednjem minutu od Ukrajine, tako da nam ni spektakularno iznenađenje Luksemburga ne bi pomoglo.

BONUS VIDEO:

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"