Filip Mladenović
vladimir markovic
Filip Mladenović

vladimir markovic

Filip Mladenović, Foto: vladimir markovic

Fudbaler Legije iz Varšave, Filip Mladenović je otkrio da se nekoliko klubova bori za njegov potpis! 

"Pozivi su stizali sa raznih strana, klubovi su se raspitivali za moje planove, vodili smo razgovore. Neki su otpali u startu i imao sam jasnu želju da ostanem u inostranstvu" – započeo je Filip Mladenović.

Zvezdi je potreban levi bek, kao alternativa za odlazak Milana Rodića, Mladenović ističe da je postajao kontakt:

 

"Naravno da su emocije prisutne kada dođe poziv iz Crvene zvezde, ali je sa moje strane bila poslata jasna poruka da ne želim još da se vraćam u Srbiju. Tačka na te priče za mene je odavno bila stavljena".

Život u Gdanjsku i čitav ambijent je “pomogao” defanzivcu da povuče potez i ostane u Poljskoj.

"Upoznao sam takmičenje, prija mi i osećam da je ovo korak napred. Selidba u redove giganta iz Varšave koji ima sjajnu publiku. Vizije su nam se poklopile, tu je trener Vuković i očekujem uspešnu saradnju".

On je proveo mini-odmor u Srbiji:

"Dugo nisam dolazio, a uskoro sledi povratak u Varšavu i početak priprema sa novim klubom. Saigrači će da imaju samo malo slobodno, pa krećemo da se spremamo za pohod u nove uspehe".

Glavni cilj je plasman u najelitnije evropsko takmičenje.

"Jedva čekam debi 15. avgusta. Volim izazove, pohode na trofeje i slede kvalifikacije za Ligu šampiona. Ovde su klubovi organizovani, super su stadioni, uslovi i budžeti. Fali taj iskorak u Evropi i mi ćemo pokušati da dođemo do grupne faze Lige šampiona".

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje baraž za Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ: