Siniša Mihajlović (Bolonja)
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
Siniša Mihajlović (Bolonja)

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović (Bolonja), Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Sportski direktor Bolonje Valter Sabatini odlučio je da zasuče rukave i krene u misiju zadržavanja Siniše Mihajlovića na mestu trenera ekipe. Kako bi to učinio mora da se ozbiljno otvori za pojačanja i dovede Srbinu prave "zverke" koje bi mu omogućile da se bori za mesto u Evropi.

Tako je Sabatini već najavio da se radi na dovođenju dvojice velikih imena. Jedno od njih je i čovek koji je želeo da zaigra za reprezentaciju Srbije, ali nikada nije dobio poziv iz našeg saveza. Reč je o Marku Arnautoviću.

- Arnautović je ime koje nije trebalo da se pojavi u javnosti, ali nažalost jeste. Obavili smo veliki broj telefonskih razgovora. Nesumnjivo želimo da angažujemo dva-tri važna igrača, koji će podići nivo ekipe i svih igrača koji budu oko njih. Lamela je samo jedno od imena o kojima razmišljamo. Da pojasnim: pokušavamo da shvatimo da li postoji mogućnost da ga angažujemo i ništa još nije konkretizovano - bio je jasan Sabatini.

Erik Lamela (Totenhem)

EPA-EFE/Nick Potts

Erik Lamela (Totenhem), Foto: EPA-EFE/Nick Potts

Kako i sam kaže, Mihajlović nikada nije imao prevelike zahteve.

- Njegovi zahtevi su veoma podnošljiivi. Nikada nam ne daje velika imena, već karakteristike igrača koji bi mu pomogli. Na fudbal gledamo kao i Siniša, sa razumevanjem u kojem pravcu se zajedno sa ekonomskim aspektima kreće.

PROČITAJTE JOŠ: