Partizan Crvena zvezda 161. večiti derbi
Alo/Marko Metlaš
Partizan Crvena zvezda 161. večiti derbi

Alo/Marko Metlaš

Foto: Alo/Marko Metlaš

Bez dlake na jeziku, Radovan Pankov je napravio rezime 161. večitog derbija. 

"Šta kakvi su utisci? Sram nas bilo sve do jednog. Sve je lepo, Liga šampiona, super, ali derbi je posebno takmičenje. Bar bi tako trebalo da bude za nas, a videli ste na šta smo ličili. Sramno, eto toliko ukratko i ne bih ništa dalje pričao jer bih sam sebe ukopao", rekao je štoper Zvezde.

Pripadnici snaga reda u ogromnom broju na ulicama pred večiti derbi (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 22.09.2019. 17:11 - 22.09.2019. 18:03 Sat vremena pre početka 161. večitog derbija na ulicama Beograda, posebno u blizini stadiona Partizana, je veliki broj policijskih snaga. ALO Foto: Vladimir Zogović Dueli između Partizana i Crvene zvezde imaju posebno mesto u fudbalskom kalendaru Srbije, pa tako i suzsret koji će se od 18 časova odigrati u okviru 9.

Pokušao je šampion Srbije da izenadi rivala taktikom, ali je utisak da je više iznenadio samog sebe.

"Zna se da igramo neke utakmice sa tri igrača u zadnjoj liniji. Nismo ispoštovali sve što smo se dogovarali i nema objašnjenja što nismo radili kako smo se dogovorili. Boli statistika, rival je imao 12 šuteva ka golu, mi dva, oba van okvira. Stisnućemo zube, ima još tri derbija do kraja", izjavo je Pankov.

Pročitajte još:

Nešto manje obrazložnja za bledu partiju gostiju imao je Miloš Degenek.

"Ne znam šta bih rekao. Ne znam zašto smo odigrali loše ili zašto je Partizan odigrao dobro. Do želje nije jer smo i mi želeli pobedu isto koliko i oni. Ne mogu da odgovorim konkretno. Teška je situacija, ali ne svodi se prvenstvo samo na derbije. Igra se 37 utakmica i ima još dosta da se igra. Pripremamo se za sredu", rekao je defanzivac.

Dva gola rezervista, incidenti, crveni karton i sporna proslava! Derbi koji će se pamtiti (VIDEO)

Partizan je savladao Zvezdu u 9. kolu Superlige Srbije. "Grobari" su znali kako da proslave veliku pobedu sa svojim ljubimcima. Kraj meča. Partizan je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 2:0. Golove su postigli Sejdubu Suma u 83. minutu i Zoran Tošić u sudijskoj nadoknadi. 92' GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Tošić!

Reprezentativac Australije nije imao odgovor na pitanj da li Zvezda sme da bude inferiornija od Partizana svih 90 minuta.

"Recite vi meni. Vi ste stručnjaci, a ne ja".

Izabranici Vladana Milojevića posle susreta sa Bajernom i Partizanom iza sebe imaju 180 minuta bez udarca u okvir gola.

"Mislim da nismo igrali dobro. Dešava se, nismo imali sreće. Ima vremena, bićemo bolji", rekao je Degenek.

Bonus video: Slavlje Sume i koškanje igrača posle pogotka