Aleksandar Kolarov
EPA-EFE/CLAUDIO PERI
Aleksandar Kolarov

EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Aleksandar Kolarov, Foto: EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov ušao je sada već u žestok okršaj sa navijačima Rome. Sukob među njima tinja već neko vreme, a sada mu smeštaju novi sukob! Navodno, Kolarov je na "Instagramu" napisao:

"Ne zaslužujete igrače sa m..ima. Ne zaslužujete prave profesionalce, ne zaslužujete one koji ostavljaju dušu na terenu".

Ovo međutim, nije lični profil Kolarova, nego fan stranica.

Na ovu objavu, pristalice "vučice" reagovale su žestoko, vređajući srpskog fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ:

U zaštitu saigrača stao je kapiten Danijele de Rosi, koji se smatra naslednikom Frančeska Totija, napisavši na srpskom jeziku: "Brate moj".

De Rosijeva poruka Kolarovu

Twitter, Screenshot

De Rosijeva poruka Kolarovu, Foto: Twitter, Screenshot

Netrpeljivost između Kolarova i fanova Rome počela je još izjavom srpskog reprezentativca da "navijači ne razumeju fudbal", jer su osuli drvlje i kamenje po ekipi posle pet prvenstvenih kola u kojima je "vučica" zabeležila samo jednu pobedu.

Taj "rat" intenziviran je posle nedavnog debakla ekipe Euzebija di Frančeska protiv Fiorentine u Kupu Italije (7:1). Tada su navijači, pored Manolasa, upravo Kolarova obeležili kao glavnog krivca.

Pre nekoliko dana huligani su napisali na zidovima nedaleko od kuće kapitena: "Kolarov Hrvat", "Kolarov hrvatsko g..no" i poruku "Kolarov, abbassa la cresta", što se može prevesti i kao "skini grb", ali i kao "pokrij se ušima" ako bi se tražila sličnost u srpskom jeziku.

Italijanski mediji već danima najavljuju da će zbog svega ovoga Kolarov napustiti Romu na leto, a kao zainteresovan za njegove usluge pominje se Inter.