Jirgen Klop
AP Photo/Rui Vieira
Jirgen Klop

AP Photo/Rui Vieira

Jirgen Klop, Foto: AP Photo/Rui Vieira

Real na raspolaganju ima ogroman novac a uz Klopa želi i Van Dajka

PROČITAJTE JOŠ:

Prvak Evrope sa Liverpulom, nemački trener Jirgen Klop, je na listi prioriteta dva najmoćnija svetska kluba, Reala i Barse, piše tamošnji dnavnik "As".

U Realu nisu zadovoljni kako se od povratka u klub sa problemima nosi Zinedin Zidan, a ni Barsa nije prezadovoljna radom Ernestea Valverdea i želja je oba kluba da angažuju Klopa.

Virdžil van Dajk

EPA/PETER POWELL

Virdžil van Dajk, Foto: EPA/PETER POWELL

Klop jedini ne zna za poraz u Premijer ligi ove sezone, ali nije samo on u Liverpulu želja španskih velikana. Visoko na listi njihovih želja je i Virdžil van Dajk, defanzivac Liverpula i jedan do najboljih štopera na svijetu.

Počinje slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 15.09.2019. 20:56 Prodaja karata odvija se paralelno na blagajnama Stadiona "Rajko Mitić" i putem interneta, na sajtu www.iticket.rs Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda U ponedeljak 16. septembra 2019. počinje slobodna prodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona koja uključuje sve tri utakmice koje će naš klub odigrati na Stadionu „Rajko Mitić", protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.

Real Madrid ima ogroman novac na raspolaganu za pojačanja, i bez bojazni od finansijskog fer-pleja moći će u naredna dva prelazna roka da potroši čak 441 milion eura.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!