Luka Jović
Marko Metlaš
Luka Jović, fudbaler

Marko Metlaš,Alo

Luka Jović, fudbaler, Foto: Marko Metlaš,Alo

- Jović nije dobio nijedan minut niti se zagrevao u meču protiv Ueske. Od debakla protiv Šahtjora u Ligi šampiona, trener je na njega zaboravio - piše u tekstu ovog prestižnog lista.

Nastavili su u istom ritmu.

- Zidan, kao smiren trener i nekada veliki fudbaler, pokušao je da povrati napadača jednom kada je postalo definitivno da će on ostati u Madridu. Uradio je nešto slično prošle godine sa Hamesom Rodrigezom i Geretom Bejlom, kojima je davao dosta šanse na početku sezone 2019/20. Jović je bio starter u dve od tri ligaške utakmice i takođe na debiju u Ligi šampiona protiv Šahtjora. Ali ta utakmica bila je njegov kraj.

Novinar je objasnio da Jović u Realu nema nikakvu ulogu osim grejanja klupe.

- Dobijao je šanse u toku Benzeminog golgeterskog posta, ali to nije iskoristio. Sada se Karim probudio i postigao četiri gola. Na sve to se vratio i Eden Azar, a Marko Asensio ustalio u napadačkom triju, što ostavlja pitanje hoće li se više koristiti sistem sa dva špica. Jović, napadač od 60.000.000 evra pre malo više od godinu dana sada samo služi za malo šta osim grejanja Realove dugačke klupe - stoji u tekstu.

Sve je jasnije da će Jović već u januaru morati da potraži novi klub. Sigurno da mu nije lako zbog ovih kritika...

Pročitajte još:

Komentari (1)

Milan

04.11.2020 08:06

Jović je sam sebe porazio i ponizio,dolaskom u tako ozbiljan klub umesto da se maksimalno posvetio radu,on se posvetio rijalitiju,sam je pokazao da nije dostojan Reala.