Nejmar i Soraja
Instagam
Nejmar i Soraja

Instagam

Nejmar i Soraja, Foto: Instagam

Popularna starleta Soraja Vučelić poručila je da će večeras navijati za Crvenu zvezdu protv Pari Sen Žermena (21.00), iako za francuski klub nastupa njen bivši ljubavnik - Brazilac Nejmar.

"Neću gledati, ali znam za utakmicu. Naravno, navijam za srpski tim i verujem da će biti zadovoljavajući rezultat. Ne razumem se baš mnogo, ali nadam se da će biti 2:1 za Zvezdu. Od Nejmara ne očekujem gol, mada, nikada se ne zna, važno je da ne bude pristrasan", poručila je Soraja za Telegraf.

Soraja

printscreen

Soraja, Foto: printscreen

Podsetimo, svetski mediji su pre nekoliko godina pisali o navodnoj seks aferi između srpske starlete i slavnog Brazilca Nejmara. Soraja se hvalila da je fudbaler poslao privatni avion po nju kako bi zajedno uživali na Ibici. Njihova zajednička fotografija osvanula je u tabloidima širom sveta, a veliku pažnju privukla je i njena seksi fotografija u Nejmarovom dresu, koja je navodno uslikana u njegovom privatnom avionu... Katalonski mediji su tvrdili da je izmislila romansu sa Brazilcem kako bi napravila sebi reklamu.

Nejmar je trenutno u turbulentnoj vezi sa Brunom Markezino, a Vučelićeva je ne tako davno otkrila da i dalje ima osećanja prema sjajnom napadaču Pari Sen Žermena.