Ole Gunar Solskjer
EPA/Peter Powell
Ole Gunar Solskjer

EPA/Peter Powell

Ole Gunar Solskjer, Foto: EPA/Peter Powell

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer bio je zadovoljan posle ubedljive pobede njegovog tima u susretu Lige Evrope sa Partizanom.

Junajted je slavio pobedu sa 3:0 koja mu je donela plasman u nokaut fazu takmičenja UEFA, a Solskjer kaže da je posle poraza u Bornmutu najbitnije bilo pobediti.

PROČITAJTE JOŠ:

"Pobeda nam je bila neophodna, ali isto tako i dobra igra. Momci su želeli da napadaju i postignu više od jednog gola. Mogli smo postići daleko više od ova tri, ali na kraju možemo biti zadovoljni jer smo osvojili tri boda. Protiv ovakvih timova uvek očekujete da pobedite. Bez potcenjivanja prema Partizanu, jer su nas namučili u prvom meču u Beogradu, ali uvek se očekuje da pobedite kada ste domaćini. Mogli smo u prvih desetak minuta da vodimo, ali sa 2:0 na poluvremenu bilo je lakše igrati", izjavio je Norvežanin.

Ole Gunar Solskjer

EPA/Peter Powell

Ole Gunar Solskjer, Foto: EPA/Peter Powell

Izrazio je i uverenje da će Skot Mektominej biti spreman za vikend i meč sa Brajtonom.

"Rekao mi je da će biti sve u redu, nadam se da će biti tako. Želimo da budemo prvi u grupi, ali put u Kazahstan u periodu kad igramo sa Aston Vilom, Totehnemom i Mančester sitijem nije baš dobar, tako da ćemo sigurno odmarati nekoliko igrača za taj meč. Znamo koliko je važno za napadače da postižu golove, sada imamo važan zadatak u nedelju", dodao je Norvežanin.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana