Mančester junajted konferencija
FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIĆ
Mančester junajted konferencija

FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIĆ

Mančester junajted konferencija , Foto: FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIĆ

Na stadionu Partizana održana je zvanična konferencija za medije, na kojoj su govorili menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer i Heri Megvajer.

"Crveni đavoli" sleteli u Beograd! Igrači pozdravili oduševljene navijače! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ Vladimir Zogović/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.10.2019. 19:14 - 23.10.2019. 19:48 Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer na put je poveo 20 igrača. Mančester junajted dolazak u Beograd, Foto: ALO Foto: Vladimir Zogović Fudbaleri Mančester junajteda doputovali su u Beograd gde ih u četvrtak očekuje duel Lige Evrope protiv Partizana.

Ole Gunar Solskjer imao je samo reči hvale za tim Paritzana, a posebno je govorio o Zoranu Tošiću i napadačima crno - belih.

Gledali smo dosta Partizanovih utakmica, čak i uživo proit Moldea mog bivšeg tima, koji i dalje pratim. Razgovarao sam sa trenerom Moldea, pričao i sa Tošićem, koji je fantastičan momak, odličan levom nogom, samo da zaustavimo njegovu levicu, jer mu je to najveći kvalitet. Videli smo sve o Partizanu, koji igra brzo i ima koprulentnog napadača, ali i dva, tri talentovana momka.

Štoper Partizana pribojava se jedne stvari kod Junajteda zbog čega mnogo žali! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž./ M. Dr. DATUM I VREME: 23.10.2019. 17:44 Meč između Partizana i Mančester Junajteda igra se u četvrtak od 18:55. Bojan Ostojić, Foto: youtube screenshot Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje veliki izazov u Beogradu pošto u okviru Lige Evrope dočekuje Mančester Junajted. AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.10.2019.

Povrede, De Hea?

Biće spreman za nedeljni meč sa Noričom. Nismo hteli da rizikujemo.

Koliko mu je bitna Liga Evrope da bi se eventualno plasirali u Ligu šampiona?

Važno nam je ovo takmičenje. Poslednji put kad smo bili u njemu osvojili smo ga. Liga šampiona je cilj, nebitno da li kroz plasman u Premijer ligi ili kroz Ligu Evrope. Samo što u ovom takmičenju nema garancija. Tek je novembar, daleko je maj.

Solskjer odredio spisak igrača koji stižu u Beograd! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.10.2019. 15:24 - 23.10.2019. 16:47 Meč Partizana i Mančester Junatjeda igra se u četvrtak od 18 i 55. Ole Gunar Solskjer, Foto: AP/Peter Dejong Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solsker odredio je spisak igrača koje će povesti u Beograd na utakmicu protiv Partizana.

Prošle sezone bolje je igrao na strani, a sad je već u seriji od 11 utakmica bez pobede u gostima?

I sami sebi postavljamo pitanje zašto je to tako. Moramo to što pre da rešimo. Kad sam došao vezali smo dosta pobeda u gostima, a kasnije nijednu. Videćemo kako to da rešimo.

Trener Mančester junajteda i jedan igrač će biti odvezeni u Humsku, ostali ne! Pred meč sa Partizanom donete neuobičajene odluke

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 14:47 Meč se igra u četvrtak od 21 čas. Ole Gunar Solskjer, Foto: AP/Peter Dejong Fudbaleri Mančester junajteda odlučili su se da ne treniraju u Beogradu pred meč protiv Partizana, već će poslednji trening obaviti u svom trening centru, odakle će krenuti put aerodroma, a u prestonicu Srbije stižu čarter letom iz Mančestera oko 18:30.

Da dovede Harija Kejna kao što ga je savetovao Roj Kin?

On je veoma direktna, ne znam da li je rešenje za nas. Nama je rešenje težak i napran rad. Za nas je bitno da se Marija vrati u tim i siguran sam da će on sa Markusom Rašrvordom činiti dobar tandem. Imate Levandovskog, Širera, Kejna Rud van Nistelroja, Kejn je sličan njima ali ja verujem da vrednim radom možemo dobiti dosta.

PROČITAJTE JOŠ:

Neprikladno navijanje?

Posle onoga što se desilo u Bugarskoj održali smo sastanak sa igračima, verujemo u UEFA. A ja lično mislim da ćemo imati dobru atmosferu na tribina, a verujemo i ono što je Savo Milšević rekao da će biti praznik fudbala i veliki dan za nova kluba, a mi ćemo se igrom truditi da ućutkamo navijače na tribinama. Bio je Markus u Bugarskoj, malo su nam govorili o atmosferi i pričali šta možemo očekivati.

Mančester junajted konferencija

FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIĆ

Mančester junajted konferencija , Foto: FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIĆ

Hari Megvajer nada se da će od utakmice protiv Partizana ekipa iz Mančestera krenuti u niz trijumfa na gostujućim terenima. 

Nije nam prjatno što nismo odavno pobedili u gositma. Sad imamo četiri vezana gostovanja, nadam se da ćemo od sutra pokušati da krenemo u taj niz trijumfa.

Preporučiće mu dobar srpski alkohol, a Savo otkriva šta mu je još u planu

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 13:55 Škot će to sigurno ceniti. Savo Milošević, ser Aleks Ferguson, Foto: ALO/Vladimir Milošević Savo Milošević traži od svojih igrača da budu skoncentrisani na zadatke i da budu pametni jer im ova utakmica može mnogo doneti. "U najkraćem, mislim da je pričati o važnosti i posebnosti utakmice izlišno.

Rasizam? Šta uraditi ako se desi?

Verujem u UEFA protokol koji se odnosi u tri koraka na ovakvim temama. Ako se ponovi nešto slično kao u Sofiji pratićemo instrukcije UEFA u tri koraka. Verujem, ipak, da će biti dobra atmosfera. Potpisao sam za Mančester baš zato što želim da igram utakmice pod velikim pritiskom. To je izazov.

BONUS VIDEO:

Ostojić, štoper Partizana: Uz pun stadion do uspeha protiv Mančester junajteda