Dragan i Snežana Stojković
ALO! Dejan Briza
Dragan i Snežana Stojković

ALO! Dejan Briza

Dragan i Snežana Stojković, Foto: ALO! Dejan Briza

Dragan i Snežana Stojković su pre nedelju dana proslavili rođendan svoje unuke, iako njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u domaćoj fudbalskoj javnosti, što svedoči i trajanje više od tri decenije, supruga Snežana je nedavno za magazin "Story" otvorila dušu i priznala da nije oduvek sve bilo savršeno:

Zbog malverzacija oko transfera Mitrovića, trese se cela fudbalska Evropa!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:17 Sumnjivi su još transferi Tiba Kurtoe iz Čelsija u Real, Romelua Lukakua iz Evertona u Mančester junajted. Srbija - Luksemburg, Foto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND Kako prenose engleski mediji, dvojica muškaraca su uhapđena, a jedan od njih je fudbalski menadžer, zbog malverzacija prilikom transfera fudbalera, ali i istrage oko prelaska srpskog napadača, Aleksandra Mitrovića iz belgijskog Anderlehta u Njukasl za 18.5 miliona evra!

"Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine", rekla je Snežana za "Story".

PROČITAJTE JOŠ:

Po njenom priznanju, njoj odgovora što su često razdvojeni, pošto se veoma brzo užele jedno drugog, ali ipak je otkrila da želi da se Piksi i ona skrase na jednom mestu!

Snežana se i osvrnula na svoju izjavu kada je rekla da su "muškarci velika deca i da vole da budu maženi i paženi",  a ističe da je tome učila i svoje ćerke, Andreu i Anju.

Anja Stojković

instagram.com/anjastojkovic10

Anja Stojković, Foto: instagram.com/anjastojkovic10

"Naravno, i sada im govorim da ponekad treba da prećute, da moraju da budu raspoložene kad im muževi dolaze s posla, da budu našminkane... Naravno, ne treba da izgledaju kao da su se spremile za izlazak, ali sigurno neće po kući šetati s keceljom ili u iznošenoj trenerci. Učim ih i da znaju sve da kuvaju i pored pomoći. Anja sama kuva, i za decu i za njih dvoje. To su stvari koje se ponesu iz kuće", objašnjava Snežana za "Story", pa dodaje:

"Možemo da se foliramo, ali zaista je tako. Ne mislim da to moraš da prećutiš samo u muško-ženskim odnosima, već u svima do kojih ti je stao. I u prijateljstvu ćeš, sigurno, tako reagovati, ako je neko umoran ili nervizan. Posebna priča je kad neko ima stresan posao, kao Dragan. Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču.Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji psotoji posle tolikih godina", zaključuje ova 53-godišnjakinja.

BONUS VIDEO

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!

 

Komentari (1)

Zoran

12.09.2019 09:24

Svaka cast. Pametna zena.