Karlo Anćeloti
AP
Karlo Anćeloti

AP

Karlo Anćeloti, Foto: AP

Trener fudbalera Napolija Karlo Anćeloti rekao je da je šokiran zbog nedovršenih radova na svlačionicama, uoči utakmica protiv Sampdorije i Liverpula.

Napoli je na društvenim mrežama objavio video snimak na kome se vide nedovršeni radovi na svlačionicama, na stadionu "San Paolo". Zidovi i podovi su nedovršeni, nema električnih utičnica i lavaboa.

PROČITAJTE JOŠ:

Stadion je u vlasništvu grada, a tokom leta je renoviran zbog Univerzijade. Sedišta su zamenjena, postavljen je novi semafor kao i nova rasveta.

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis u sukobu je sa gradonačelnikom zbog nedovršenih radova. Napoli je zahtevao da prve dve utakmice u sezoni igra na gostujućem terenu, kako bi se dobilo na vremenu, da se okončaju radovi.

Napoli

EPA/Ciro Fusco

Napoli, Foto: EPA/Ciro Fusco

"Pristao sam na to, kako bi radovi bili završeni, kao što je obećano. Za dva meseca možeš da izgradiš kuću, ali oni nisu bili sposobni da renoviraju svlačionice. Gde bi trebalo da se presvučemo za utakmice sa Sampdorijom i Liverpulom? Šokiran sam zbog nesposobnosti ljudi koji su bili zaduženi za taj posao", naveo je Anćeloti u saopštenju kluba.

Obelodanio šta se dogodilo u svlačionici Srbije

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 12.09.2019. 17:15 Još jedan meč je ostao, dogovor traj Vladimir Lučić, Foto: Youtube/Sportskacentrala.com Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić je posle pobede nad SAD rekao da je ekipi sad možda i teže. Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su savladali Ameriku i obezbedili priliku da se bore za peto mesto na Svetskom kupu.

Portparol Napolija rekao je da nema problema sa svlačionicama gostujućih ekipa.

Prvu ovosezonsku prvenstvenu utakmicu na svom terenu Napoli će igrati u subotu protiv Sampdorije, dok će u utorak igrati protiv Liverpula u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO:

Đorđević posle Amerike: "Bila nam je velika želja, igrali smo za čast"