Stadion Čika Dača
Fejsbuk Radnički 1923

Iako su favoriti bili gosti na oba meča 12. kola Prve lige Srbije, niti Želežničar iz Pančeva niti Jagodina nisu uspeli da zabeleže pobede. 

Sloga Kraljevo igra sve bolje i bolje i pored mnogo tumbanja na početku sezone čini se da se stabilizovala. Fali ipak malo iskustva i sreće ali možemo zaključiti da su zadovoljni podelom bodova u susretu sa Pančevcima koji su možda i najprijatnije iznenađenje ovogodišnje Prve lige.

FK Jagodina Grb Logo

Wikipedia

FK Jagodina Grb Logo, Foto: Wikipedia

U drugom meču dana, Jagodina je bila apsolutni favorit u Sremskoj Mitrovici i samo svojom neopreznošću neće odneti sva tri boda iz ''Mitraje.'' Autogolom u 34. minutu Sremci su poveli, da bi Jagodina izjednačila sredinom drugog poluvremena. To je bio i konačni rezultat. 

Sutra se igraju sve preostale utakmice 12. kola a derbi će odigrati Radnički Kragujevac i Zemun. Kragujevčani su ubedljivo prvi i najveći kandidat za ulazak u viši rang, dok Zemun posle pobede protiv KAbela vrebe iznenađenje. Možemo još izdvojiti susret između Dinama iz Vranja i Dubočice iz Leskovca kao utakmicu gde će biti dosta bure zbog položaja na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ: