Iz Zvezde u Slogu: Nikolina Milić
Marko Metlaš
Iz Zvezde u Slogu: Nikolina Milić

Marko Metlaš

Iz Zvezde u Slogu: Nikolina Milić, Foto: Marko Metlaš

Ovog vikenda loptu će zakotrljati i najbolje domaće fudbalerke. A među njima biće i devojke iz Sloge iz Zemuna. One s ambicioznom upravom na čelu kluba nameravaju u najmanju ruku da ponove uspeh iz prethodne sezone.

Voždovac bolji od Javora na startu novog kola! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 16.08.2019. 22:35 Voždovac u narednom kolu čeka Mladost, dok će Javor ugostiti Napredak. Voždovac - Javor, Foto: twitter.com/FKVozdovac * Voždovac ima četiri osvojena boda * Javor je ostao na jednom * Ostale utakmice petog kola igraju se u subotu i nedelju Fudbaleri Voždovca pobedili su u Beogradu Javor 2:1, u prvoj utakmici petog kola Superlige Srbije.

- Pojačali smo se i naš cilj je da budemo među četiri najbolje ekipe u plej-ofu. Želja je da ponovimo prošlosezonski uspeh, osvajanje drugog mesta i finale Kupa - počeo je priču Vlada Krstivojević, prvi čovek kluba.

Parovi 1. kola

Subota

Zemun-Sloga

Mašinac-Radnički 1923

Nedelja

Vojvodina-Crvena zvezda

Spartak-Požarevac

U redove Sloge stiglo je nekoliko pojačanja, a glavni konkurent i dalje je ekipa iz Subotice.

- Spartak iz Subotice će sigurno biti glavni konkurent za titulu. Iza njih smo Crvena zvezda i mi, a tu su i Mašinac, Vojvodina i Zemun, koji imaju dobre sastave. Poprilično smo se pojačali, došle su dve igračice iz Crvene zvezde Ksenija Pavlović i Nikolina Milić, reprezentativka Nikoleta Nikolić i Marija Jonović iz Kanjiže - dodao je Krstivojević.

 

 

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića