Maradona
EPA Arduin Mauricio
Maradona, Foto: EPA Arduin Mauricio

Dijego Maradona će ipak i dalje predvoditi sa klupe ekipu Himnazije iz La Plate. Dva dana pošto je rešio da se povuče, usledili su protesti navijača koji su tražili da Maradona ostane na funkciji i on je konačno prelomio da ih posluša.

Mihajloviću presađena koštana srž nepoznatog donatora, objavljeni izveštaji doktora!

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 22.11.2019. 13:43 - 22.11.2019. 13:55 Siniša Mihajlović je u sredu napustio bolnicu "Sant Orsola" posle treće faze lečenja od leukemije, a zdravstvena ustanova se zvanično oglasila po pitanju zdravstvenog stanja srpskog trenera.

Maradona je pre tri meseca preuzeo tim, da bi u sredu rekao da će napustiti klupu jer je predsednik Gabrijel Pelegrino poručio da se neće kandidovati za novi mandat na čelu kluba. Slavni "El Pibe" se obratio navijačima preko Instagrama.

"Veoma sam srećan što mogu da kažem da sam i dalje trener Himnazije. Želim da se zahvalim navijačima i igračima, jer smo iznad svega, konačno uspeli da postignemo političko jedinstvo u klubu. Nadam se da će ispuniti sve što su mi obećali. Hvala vam na porukama, na podršci, za proteste na temperaturi od 50 stepeni", rekao je Maradona.

Njegov advokat Matijas Morla je rekao da se Maradona predomislio pošto su kandidati za predsedničku fotelju postigli dogovor da ostave po strani razlike među njima.

BONUS VIDEO:

Džajić posle utakmice sa Ukrajinom: Putokaz za Norvešku