Milan Borjan i Antonio Tomane
FK Crvena zvezda
Milan Borjan i Antonio Tomane

FK Crvena zvezda

Milan Borjan i Antonio Tomane, Foto: FK Crvena zvezda

Milan Borjan i Antonio Tomane, po povratku iz Londona, proslavili su rođendane. Kao i uvek saigrači su im priredili rođendansku tortu, a dvojac je imao samo jednu želju, da ekipa obraduje zvezdaše u revanšu protiv Totenhema. Crvena zvezda se vratila sa gostovanja Totenhemu iz Londona i nastavila sa napornim treninzima, jer ih već u subotu od 15 časova i 30 minuta očekuje duel protiv Radnika u Surdulici u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Meč sa Crvenom zvezdom sporan, uzalud ubeđivanje Vladana Milojevića

AUTOR: Sportske/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 09:49 Reklo bi se da dižu prašinu ni oko čega. Totenhem - Crvena zvezda, Foto: EPA Will Oliver Fudbalski klub Totenhem najavljuje istragu. Ako su Englezi verovali da će uspeti da spreče navijače Zvezde da se dokopaju stadiona, onda su veoma naivni.

Čuvar mreže crveno - belih napunio je 32 godine, dok je portugalski napadač napunio 27. Kanadski reprezentativac i Zvezdina hobotnica srećan je povodom još jednog rođendana proslavljenog u crveno - belom taboru.

- Pokazali smo da možemo da se nosimo sa mnogim timovima, a to smo uradili i protiv Totenhema, međutim rezultat je izostao. Poželeo sam najlepše želje za Zvezdu u nastavku sezone. Nadamo se da će se ponoviti Liverpul na Marakani , kada smo takođe izgubili u prvoj utakmici, a u drugoj ispisali istoriju - istakao je Borjan.

PROČITAJTE JOŠ:

Portugalskom napadaču i ovosezonskoj pridošlici ovo je prvi put da slavi rođendan u našem klubu.

- Drago mi je što ću obeležiti rođendan sa svojim saigračima. Siguran sam da ćemo se u budućnosti radovati lepim trenucima sa Crvenom zvezdom. Poželeo sam zdravlje sebi i ekipi jer nam je to ono najvažnije, kao i da već u revanšu pokažemo da možemo do uspeha - zaključio je Tomane.

BONUS VIDEO:

Konferencija Crvene zvezde u Londonu pred utakmicu sa Totenhemom