Delije
Alo/M. Metlaš
Delije

Alo/M. Metlaš

Delije, Foto: Alo/M. Metlaš

* Nakon utakmice u Subotici protiv Spartaka, ekipu Crvene zvezde očekuje gostovanje u Švajcarskoj protiv Jang Bojsa

* Crvena zvezda je posle penala eliminisala Kopenhagen

* Pobedom protiv Kopenhagena, Zvezda je obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope

Posle bure koju je izazvao nastup Vlade Georgijeva u Herceg Novom, na humanitarnom koncertu koji su za Kosovo i Metohiju organizovale Delije, navijači Crvene zvezde pružile su podršku poznatom pevaču.

Sat otkucava, Zvezda čeka veliko pojačanje da prihvati ponudu, da bi ga licencirali za duele sa Jang Bojsom!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 11:48 Prvi meč Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se u sredu u Bernu. Tomane, Foto: Zvanični sajt * Crvena zvezda je posle penala eliminisala Kopenhagen * Pobedom protiv Kopenhagena, Zvezda je obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope * Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona Portugalski napadač Tomane registrovan je za duele između fudbalera Crvene zvezde i Jangs Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.

Crnogorske vlasti su se okrenule protiv Georgieva, podneta je i krivična prijava, a on je posebne emocije izazvao pevajući pesmu "Tamo daleko", a upravo su se tom pesmom i Delije oglasile u Subotici protiv Spartaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Skandiralo se protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, uz "Crna Gora i Srbija, to je jedna familija", a na kraju je podignuta i parola sa rečima Gorskog Vijenca.

"Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka' na gori lista, no se bojim od zla domaćega", pisalo je na paroli. 

BONUS VIDEO:

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket