Crvena zvezda
Alo/Vladimir Zogović
Crvena zvezda

Alo/Vladimir Zogović

Crvena zvezda, Foto: Alo/Vladimir Zogović

Njegovo pismo je bilo pravi hit i baš je zapalilo društvene mreže, ali ta priča nije ostala samo "slovo na papiru" nego je dobila i nastavak. I to nestvaran, kao što je bilo i njegovo pismo.

Ispunila mu se želja.

Pismo ovog momka oduševilo je legendu Crvene zvezde Dejana Stankovića koji mu je ganut njegovom ljubavlju prema klubu obezbedio karte za sve tri utakmice Lige šampiona na Marakani.

Nije mu bilo teško da ga pronađe iako nije javno otkrio svoje ime.

"Pročitao sam pismo i zaista sam osetio koliko voli Zvezdu. Pokazao sam ga i svojoj deci da vide kako se voli klub. Drago mi je što sam mogao da mu pomognem", rekao je Stanković.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Legenda procitala tekst, pa istog trena obezbedio karte. Susret koji cu vecno pamtiti, veliki zvezdas i veliki smeker. Hvala Dejanu Stankovicu !

A post shared by Nasa Zvezda (@sve_o_fk_crvenazvezda) on Sep 18, 2018 at 7:24am PDT

"Legenda je pročitala tekst, pa istog trena obezbedio karte. Susret koji ću večno pamtiti, veliki zvezdaš i veliki šmeker. Hvala Dejanu Stankoviću!", oglasio se i anonimni navijač.

Pročitajte još:

Ovo pismo je nateralo Dekija Stankovića da da sve od sebe ne bi li došao do karata.

"Čujem... rasprodata si, kažu za mene nema karata. Nisam ljut, osećam nekakav ponos, sada znam da nije bilo zabadava kisnuti tih godina, smrzavati se, gubiti titule. Umeli smo da se gušimo u neuspesima, stidiljivo bi dozivali pobede, ti na terenu, a ja sa olovkom što je škrabala hartiju.

Sada smo omogućili svim tim ljudima da te posmatraju protiv velikana, nije li to najveća pobeda, veća i od one koju priželjkujemo u sledeći utorak... Od dana kada smo koračali ka početku, novom početku, sada si ti na vrhu, a ovo ti piše čovek koji je neizmerno srećan zbog toga.

Ja ću na Radnik iz Surdulice, da ti dokazujem kako ljubav čine sitnice. Ponovo si div, ustvari ti to nikad nisi prestala da budeš, samo si na trenutak zatajila, kao što na trenutak umeš da bljesneš, zasijaš. Od tebe nikad nisam mogao da odustanem tebe sam zavoleo kad je nekolicina od tebe odlazila, a ja ti se iznova vraćao. Tako će biti i sada. Možda neću biti na stadionu, ali ću biti tu negde, spreman da ka tebi hrlim onda kad nekolicina ode.

Crvena zvezda večeras od 21 časova dočekuje Napoli na premijeri Lige šampiona. 

Dobro znaj da uvek tu sam ja!"