Siniša Mihajlović
Tano Pecoraro/LaPresse via AP
Siniša Mihajlović

Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Siniša Mihajlović, Foto: Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Fudbaleri Bolonje pobedili su nekadašnji tim Siniše Mihajlovića na gostovanju rezultatom 2:1, a Siniša je iznenadio novinare svojom izjavom na konferenciji:

"Žao mi je što je Sampdorija izgubila. Ja sam veliki navijač Sampdorije i nadao sam se nerešenom rezultatu na ovom meču. Mnogi nemaju hrabrosti da to kažu ovako otvoreno. Đenova je oduvek bila moj dom i kao fudbalera i koa trenera" - započeo je Mihajlović.  

Novinar italijanske "Republike" je istakao da bi mnogi treneri dobili otkaz posle ovako iskrenih izjava, ali je Siniša jedinstven, te posuduje "fudbalski imunitet".

"Nisam kupio kuću u Bolonji, moja je u Rimu. Šalim se, naravno… Ove godine zbog moje bolesti i korone nismo mogli da radimo kako smo želeli. Odlučili smo da produžimo ugovor i srećan sam što je na duže staze. Ali, dužina ugovora zavisi od rezultata. Tri utakmice zaredom izgubiš i već ti se drma stolica" -  našalio se Mihajlović!

O utakmici je imao još par reči:

"Mislim da nismo bili loši. Pobedili smo, postigli dva gola, mada sam očekivao više. Bili smo posvećeni, imali dobar stav, ali smo izgubili mnogo lopti. Ipak, niko nije proveo četiri meseca bez utakmica, pa mislim da ćemo vremenom i taj segment popraviti" - rekao je Mihajlović.

Mihajlovića je veoma iznervirala partija njegovog "mezimca":

"Da sam imao koga na klupi, zamenio bih Orsolinija. Nisam zadovoljan kako je igrao. Posvećenost igri bila je na minimumu, a od je tip igrača od kojeg očekujem da pravi razliku na terenu. Mogao bih da postane fantastičan igrač ako bi se pravilno razvijao" - zaključio je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: