Siniša Mihajlović
EPA/Stefano Lancia
Siniša Mihajlović

EPA/Stefano Lancia

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Stefano Lancia

Bolonja Siniše Mihajlovića vodi žestoku bitku za ostanak u Serie A i za vikend je izvukla bod od Fiorentine.

Pročitajte još:

BATO, AJ TI MALO NA ČASOVE KOD BRANKA LAZIĆA Celo svet se smeje odbrani Rubija nad Hardenom! (VIDEO)

SRBIN SE POMERIO ZA ČAK 54 MESTA Nezapamćeni presedan u top 10 najboljih tenisera sveta!

TRENER ULETEO NOGAMA U GLAVU PROTIVNIČKOG VATERPOLISTE Onesvestio ga u vodi, a onda dobio ČELIČNU PESNICU U LICE! Nasilje kakvo sport ne pamti (VIDEO)

Međutim, planove joj je pokvario SPAL,koji je pobedio Juventus posle preokreta rezultatom 2:1 i to tako da su šampioni Italije igrali u "trećoj" postavi, budući da već u utorak igraju utakmicu sezone protiv Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona.

Stoga je Juventusov trener Maksimiliano Alegri koristio usluge malo manje poznatih poput Gocija, Kastanosa, Mavididija i Nikolusija, dok neke zvezde poput Ronalda i Mandžukića nije ni vodio u Feraru.

Masimilijano Alegri

EPA/Andrea di Marco

Masimilijano Alegri, Foto: EPA/Andrea di Marco

To je razljutilo nekadašnjeg selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

- Juventus i SPAL? Mnogi će se složiti sa tim što imam da kažem, a mnogi neće. Ako igrate protiv Juventusa, protiv njihovog prvog sastava - dobro. Ako Juventusu počinje većina njihovih startera, ali sa najboljim zamenama, to je takođe u redu. Ali igrati protiv C tima Juventusa, koji je igrao sa juniorima ili trećeligaškim igračima, mislim da to nije pošteno za ostale ekipe koje su u borbi za ostanak u ligi sa SPAL-om - smatra Mihajlović pa dodaje:

- Da sam ja trener SPAL-a, rekao bih sebi: Ovo je sjajna prilika, moramo pobediti. Mislim da to uopšte nije pošteno za ostale timove kao što sam rekao. Juve ima toliko veliki kvalitet i nije mi se svidelo to što su koristili juniore. Čak i tako, znam da im zapravo nije ni stalo do te utakmice jer imaju svoje ciljeve. To je italijanski fudbal, uvek postoji neka kontroverza - kukao je novinarima bivši selektor Srbije.

Siniša Mihajlović

AP

Siniša Mihajlović, Foto: AP

Juventus je tako doživeo drugi poraz u 32 kola, pomerio je proslavu naslova za sledeći vikend kad mu dolazi Fiorentina u Torino. Pre toga, stiže mu Ajaks u borbi za polufinale Lige šampiona.

Dok Bologna dočekuje Sampdoriju, a SPAL ide Empoliju.