Veljko Simić na pripremama u Antaliji
FK Crvena zvezda
Veljko Simić na pripremama u Antaliji, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić pričao je za zvanični sajt kluba o mnogim temama. Simić je jedan od 10 igrača koji su prošli Omladinsku školu Crvene zvezde i sada se nalazi na zimskim pripremama.

PROČITAJTE JOŠ:

"Tako je, imao sam jedne sa 17-18 godina kod trenera Roberta Prosinečkog, ali ovo su prve da sam član prvog tima. Stvarno sam zadovoljan, sve protiče kako treba. Konačno sam ostvario snove povratkom u Crvenu zvezdu, sve je krenulo odlično od prve utakmice na gostovanju Voždovcu, pa nadalje. Nastaviću još da radim još jače, uvek sam motivisan da se dokazujem i dalje", ističe Simić.

Ekspedicija šampiona Srbije tačno je na polovini boravka u Antaliji.

"Sve ide jako dobro, imamo vrhunske uslove za rad u Turskoj i nemamo na šta da se požalimo. Odradili smo dobro prvu fazu na Kipru, gde je akcenat bio više na fizičkoj pripremi. Sada smo intenzivnije ušli u rad sa loptom, sve protiče po planu i mislim da se to i vidi na utakmicama".

Crvena zvezda

fk Crvena zvezda

Crvena zvezda, Foto: fk Crvena zvezda

Simić je posebno apstrofirao to Zvezdina deca, koja su već prošla kroz mlađe selekcije ili su sada priključena, čine veliki deo ekipe.

"To je pun pogodak, znači da se dobro radi u Omladinskoj školi jer se konstantno priključuju mladi igrači. Zvezda uvek ima mlade igrače koji su u stanju da iznesu zahteve prvog tima. To je i ključno i za pravu atmosferu koja vlada među nama. Svi znamo šta je Crvena zvezda, a i momci koji su došli kao pojačanja stvarno vole Crvenu zvezdu i to se vidi i u svlačionici, i na utakmicama", kaže Simić.

Crveno-beli imaju maksimalan učinak, upisali su tri trijumfa na pripremama uz gol-razliku 13:1, a sledeću proveru imaće u subotu (15:00) protiv Ludogoreca, uz direktan prenos na Jutjub kanalu Crvena zvezde.

"Čeka nas jako dobar, kvalitetan rival. Već smo imali jednu ozbiljniju proveru protiv Austrije iz Beča, a Ludogorec je još jači protivnik. Rezultat nije primaran u ovom mečevima, glavni cilj je da taktičke zamisli sa treninga prenesemo na utakmice. Ipak, uvek je lepo kada pobeđujemo zbog samopouzdanja i još pozitivnije atmosfere", podvukao je Simić.