Dijego Simeone
Tanjug/Paul White
Dijego Simeone

Tanjug/Paul White

Dijego Simeone, Foto: Tanjug/Paul White

U prvoj utakmici nokaut faze Lige šampiona, Atletiko iz Madrida od 21 čas dočekuje aktuelnog vladara Starog kontinenta, Liverpul.

Favorit je, logično i uz dužno poštovanje momcima Dijega Simeonea, Liverpul. Kvota na pobedu "crvenih" je 2.35, dok se pobeda "jorgandžija" plaća s 3.45.

Atletiko ne blista ove sezone, muči se, rasipa bodove na sve strane... Plasman u drugi krug LŠ obezbedili su u završnici grupne faze. Ipak, kod kuće su praktično nepobedivi. Samo Barselona, tek u završnici, uspela je da slomi otpor madridskog tima ove sezone.

Alvaro Morata igra veoma dobro, pa će i ovog utorka biti glavna opasnost za protivnički gol. Meridianbet ima sjajnu ponudu - gol Španca do 15. minuta, po sjajnoj kvoti 22!

Liverpul

AP/Jon Super

Liverpul, Foto: AP/Jon Super

Anhel Korea je čovek od kog zavisi mnogo toga u Atletku ove sezone. Gol i asistencija protiv Liverpula? Nema problema! Meridian i to ima u ponudi, kvota je sjajnih 20!

S druge strane, koga izdvojiti? Teško je, ali Mohamed Salah je taj o kom se priča.

Ostale sjajne igre možete potražiti na sajtu Meridianbet, kako za ovu utakmicu, tako i za drugu iz današnjeg programa, Borusija Dortmund - PSŽ.

Liverpul je favorit, ne zna za poraz toliko da smo se već i mi zabrojali, ali znamo kako Simeone zna da "skocka" ovakve utakmice. Ipak, ovo je tek prvi čin velike borbe.

Zato, pravac Meridian kladionica, izaberite igru koja vam se "javlja" i uživajte u fudbalskoj magiji Lige šampiona, Jirgena Klopa i "jorgandžija" koje se ne predaju!