Ekspresno do pobede... Fudbaleri Sevilje
Profimedia
Ekspresno do pobede... Fudbaleri Sevilje

Profimedia

Ekspresno do pobede... Fudbaleri Sevilje, Foto: Profimedia

U 31. kolu španske Primere, fudbaleri Sevilje ostvarili su pobedu u Valjadolidu gde su slavili protiv domaćina rezultatom 2:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Sevilja i pored terenske inicijatice nije uspela da slomi otpor domaće ekipe sve do 84. minuta kada je Roke Mesa promešao odbranu rivala i preciznim udarcem savladao Masipa sa ivice kaznenog prostora.

Sve dileme je otklonio  Munir El Hadadi golom u drugom minutu nadoknade vremena.

Na stadionu "Alfonso Perez" Hetafe je ugostio ekipu Atletik Bilbaa, domaćin je ostvari vrlo bitan trijumf, slavili su sa 1:0 (0:0).

Maksimović je začeo akciju na sredini terena, poslao je loptu ka Portilju, koji odlično pronalazi Anhela, ovaj beži odbrani Bilbaa i matira Ererina za 1:0.

Selta je u Vigu savladala Real Sosijedad nakon preokreta sa 3:1. Baski su poveli u 32. minutu preko Vilijana Hozea nakon udarca sa bele tačke, ali je Iago Aspas uzvratio na isti način sedam minuta po početku drugog dela meča.

Usledio je potom crveni karton Vilijana Hozea, pa je ekipa iz Viga sa igračem više na terenu uspela da stigne do preokreta i vrlo važna tri boda u 79. minutu kada je Aspas postigao svoj drugi pogodak. Konačan rezultat postavio je Maksi Gomez u drugom minutu nadoknade vremena.

Levante je na svom terenu remizirao sa Ueskom rezultatom 2:2. Domaćin je u dva navrata vodio, ali na kraju nije uspeo da stigne do pobede. Vodeći gol za Levante postigao je Rodžer u 19. minutu, ali je Enrik poravnao rezultat u 63. minutu igre.

Dva minuta kasnije Hoze Morales je postigao gol sa penala za veliku radost domaćih navijača, ali je bod Ueski doneo Ezekjel Avila u 69. minutu susreta!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо